Synd Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ne ozbiljno... sve sto se u tenisu uci radi se metodom ponavljanja... znaci ponavljas 100000 puta i ima da radi na mechu svaki segment igre... Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/draws/ms/msdraw.pdf Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ja ne znam nikog ko bi posle toliko godina bavljenja tenisom, bio toliko dekoncentrisan da ne moze da baci uspravno lopticu prilikom servisa toliko puta za redom, sto opet mozda znaci da je neki poremecaj u pitanju... mislim ok je kad neko jednom u toku 3-4 gema baci loptu lose zbog gubitka koncentracije, ali stvarno se previse krivi... to i ja kazhem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 ^da jao jao kada bi troicki odrao zubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 bice napeto Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 da, biće 3-0 za mareja 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 btw ana se dosta popravila danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 cekao sam Troickog veceras za pare,i zamalo nisam razbio tv. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 25, 2009 Author Report Share Posted June 25, 2009 kolko si uzeo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 3 i nesto na 500 dindzi.Igrao sam Jelenu i Troickog(patriota li sam),igrao sam melzera,j.c. ferera,stepaneka,gonzaleza,venus,vozniacki i hjuita u hendikepu.Sve su brula kvote,sem melzera i hjuita bile.Krivo mi sto me mrzelo da ustajem da uplacujem prvu rundu,sabio bih samo tako,izbacio bih lepo nesretnu chakvetadze,izbacio bih kiefera,shutlera,a svi su bili favoriti po kvotama,to me bruka smorilo :( I ono,jebesh rur kurs,nismo probali za tenis,ali sutra verovatno guram Karlovica,Fisha i Cilica van turnira.Jos se lomim za par parova gde su masne kvote,ali ovo cu 99% igrati.Znaci na Tsongu,Noleta i Tomi Hasa. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 jebote grujo, jel radish ti jos sta u zivotu sem sto se kladish ? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Pravim koktele i jebem. I igram fudbal. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Čilić će da dobije. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 A Boga mi i Karlovic, kako je krenuo, vodi 2:1 :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 izbacio sam tsongu i umesto njega drmno na Dudi Selu :))) Valjda me nece izdati drugi Tomi! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 nnnnnnnnnabijem crnju na tuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 hahaha XD dajte fffuuu strip molim vas... karlovic nije oborio svoj rekord od 55 aseva. mogao je da je pustio 4. set al ko ce da se cima realno... Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 ava protiv koje igra jj je kao neki psihopata, ono ludilo joj sija iz ochiju:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2009 Report Share Posted June 27, 2009 da,slazem se,izgleda ko da joj keva otkazala wow pre mecha.I da,sabila je. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Bude li ovaj komentator jos jednom rekao "beHend" popisacu se po njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 ahaha, ijao, jebeni rofl, kad pre:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 jebiga, a taman je dobr krenula al dobro, ima vremena, bice bolje sledeci put ana kraljica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) al sto je izraelac primio lopticu u facu :D:D:D Edited June 29, 2009 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crovax Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 Are you ok, are you ok Annie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts