Sa1Nt Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 kriminal, stave ih da igraju u 11 uveche i na 13-14 stepeni, nisu mi jasni organizatori :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 kriminal, stave ih da igraju u 11 uveche i na 13-14 stepeni, nisu mi jasni organizatori :) Mech je trebao da pochne u 18:30h, jedan ili dva mecha su otkazana... kisha, jak vetar, bla bla, vremenske nepogode. Zato su krenuli tek u 23h, kapiram da su organizatori skapirali da im se ne isplati da otkazuju mecheve, boli ih kara za igrache... inache u drugom setu je bilo 8 stepeni ili tako neshto. Uzas! =) Nole, Troicki, Tipke... svi proshli ove pochetne mecheve... jupi eureka. :) Danas na programu: Starting at 8:30 PM Juan Martin DEL POTRO (ARG) vs Viktor TROICKI (SRB) Not Before 4:00 PM Fernando GONZALEZ (CHI) vs Janko TIPSAREVIC (SRB) I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Idemo, prcaj, i samo hrabro.... ! ispao glupi marej..... in your face, zubati konju Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 auuuuu auuuuuuuuuuuuuuuu :)))))))))))))) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 iiiiiIIIIDEMO!!!! bravo nole kralje!!! ali zato sutra.... :)))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 djovace djovace! nadam se da ce ovaj gonzales bar malo da oznoji nadala,pa da imamo cemu da se nadamo u finalu. pritajeno ocekujem da gonzales dobije...ali ...shhh:) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 jos jednom cestitke noletu na finalu!!! da li to znaci da je odbranio bodovo od prosle sezone? ili mora da osvoji da bi dobio pola u suprotnom gubi??? ali zato danas, izvini nole.. VAMOS RAFA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Da bi sve odbranio, mora da osvoji... znaci proslogodisnja titula mu je donela 1000 bodova... ako izgubi sad u finalu, osvojice 600.. i naravno .. zubati konj ce postati 3. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Jeb'o vas Nadal, pogotovo kada igra protiv Djoke. I mene nervira, i meni ide na kurac kada gubi ovako glupe poene i ne ume da materalizuje ono shto je u trenutku postigao... ali vas, Nadal ass-kissere... znachi tuga... metak u glavu! :( Ajmo Noleeee, sjeb'o si ovaj set, ali idemo popravni! IDEMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 majke mi,jebo vas nadal. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 3, 2009 Author Report Share Posted May 3, 2009 usrao sa onim drop shotom na 1:0 u tie breaku jbg, a imao je taj poen jebo vas nadal Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 Mozda ce novak dobiti nadala na sljaci kad oboje budu imali po 30 godina Jebo vas Nadal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 nole legenda, zbog onakvih se ponosim sto sam srbin samo me nervira sto ide na miletov koncert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Jeb'o vas Nadal, jebo vas nadal. jebo vas nadal Jebo vas Nadal Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 4, 2009 Author Report Share Posted May 4, 2009 jebo vas Marej Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Jebeni Szerbian ATP fakin tour jeaaaahhh!!! Znaci koji smor ovde..... em je ladno do jaja, em smara tenis, em svi nesto glume uokolo i paradiraju... Juce po DRUGI put pala kishurina i POTOPILA glavni teren, pa jebem mu mater, kapiram da i Uganda ima one cirade za prekrivanje teniskih terena kad se igraju vazhni mechevi ali mi JOK, koji ce nam kurac, bog voli srbe i ti fazoni... I onda drkne potop i posle kishe 3 sata gomila bolida dole valja se po shljaci sa ogromnim SUNDJERIMA ne bi li upili vodurinu, a ima i entuzijasta koji nekim dugackim ekserima koje zakivaju po sljaci tj terenu pokushavaju da naprave rupice za odvod kishnice.... pa ovo je JEBENI ROFLOLEND, el moguce da su shtedeli na toj ciradi a ovamo su kao nadrkavali 20 VIP lozha ovde gore na krovu zgrade i kitili svaki cosak kojekakvim kerefekama... Vrh je bio kada je sinoc u sred te akcije sushenja terena ovaj sportski voditelj sa B92 (tj sad je na RTSu) lepotan sa kosicom uzeo mikrofon i nakon sto je po 100ti put najavio da ce se mechevi nastaviti cim se teren osushi krenuo sa: A SADA JEDAN APLAUZ NA MALOG XYZ DJOKOVICA (ono najmladje dete) KOJI JE LICNO IZASAO DA POMOGNE U CISCENJU TERENA !!!! sledeca slika: publika (svih 50 ljudi na tribini) nemo gleda dok mali dole jashe neki dzoger po terenu dok ceo tech crew gore u shatoru (i ja sa njima) umire od smeha. Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 zar je moguce da nisu 'nabavili' one cirade??? ja prosto ne mogu da verujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Uopshte nisam iznenadjen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 srbija! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 haha koji nabovi jebote :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 super je nadal, samo kad nema vishe onog smrde federera :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 gledah dnas reprizu one emisije svedok, gde je gosstovao novak jeeebote covek je ownovao 6 zivotnih insejnova na hard u 21 godini idol mi je majke mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 alo bre pro teniseri, zar niko ne ide na turnir da gleda neki mec...koliko su karte uopste, sutra uvece valjda igraju nole i tipsa, ja bih mozda i otisao ako nisu zacepili cene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 ocu da gledam boli me shmajser.... kad nema nadala. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Svi se plaše kiše :) Ja mislio da idem, ali nešto mi se ne da, otkud znam ... možda ono subota i nedelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts