Koma Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Odo da pojdem kilo prsute, platim kiriju i kuci na odmor. Life's good. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Izgleda da i dalje nema guzve na ulicama, a nemam pojma zbog chega. Tj. predpostavljam da je zbog toga sto i dalje traje raspust, a i delom zbog toga sto se svi plashe da voze jer je led, ili shta god, i onda prosto nema puno automobila. Bash rekordno brzo stizhem sa i na nbgd. Bilo bi lepo kad bi tako bilo uvek. Malo me podseca na juli i avgust kad su odmori ;) kreno sam da pisem nesto ovde ali sam posle dugog razmishljanja od 2 sec svatio da ovde niko ne cita nikakve postosve samo svi seru kad su jeli i gde su bili get a blog ili facebook Ja citam sve redom i bash se lepo smejem ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 In Flames dolaze u BG \o/ \o/ \o/ FUCK YEAH ! :) samo valjda netju morati da blejim sa tobom tamo : ( inace, sinotj zuta greda, a sad off to study : ) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 kol'ko sam se samo smejao kao retard na ovo -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Auu čoveče, totalno sam bio zaboravio kako izgleda cluedo :) Gde ima najveći izbor društvenih igara, nisam ih nešto primećivao po gradu u poslednje vreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 pa lol, wow na sve strane :'( Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 provalio sam da se ovaj rur pretvara u jednu veliku reklamu :D i nervira me kada mi se zabaguje ova 'raf' reklama kada kliknem fastreply... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 samo valjda netju morati da blejim sa tobom tamo : ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kako si iskoristilo zenskaća Čabke? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ustao u sest krenuo u bg do apr-a da uzmem izvod, al ne lezi vraze, iako pise da rade od pola devet "osoblje koje izdaje izvode dolazi na posao tek od 10" jebem ti drzavu i drzavnu upravu i sve lezilebovice koji su preko stranke dosli na iste pozicije.... crknite dabogda nezahvalni bezobrazni skotovi... aj zdravo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Oni su nsli srbinu da prodaju SW. Pa sta oni misle da smo mi sisali vesla Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Na puzlama pishe 3+ a ja je slozhio za 2 meseca ! Nego, pijem kafu, i razmishljam kako tju i danas da ne radim nishta i da kukam kako mi je zhivot bedan. Posle verovatno idem da igram wow. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 provalio sam da se ovaj rur pretvara u jednu veliku reklamu :D i nervira me kada mi se zabaguje ova 'raf' reklama kada kliknem fastreply... ha sad mi je lakse ;D ja mislio sam meni se to desava :D:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 kruko, da si snimio OO portable na diskove, ne bi morao da kupuješ fleševe! loš menadžment! ajde MOOOLIM vas, nadjite mi negde vesti sa b92 ili rtsa ili rtcg od 14.01.2009. ja sam jelte,retardiran i ne mogu nigde da nadjem a stvarni mi trebaju jako.. znaci klip,snimak..dnevnika ili vesti b92.. mislim da imaš radijske vesti na onom b92.fm sranju ja sam se tamo registrovao da bi ćale mogao da sluša peščanik :( Izgleda da i dalje nema guzve na ulicama, a nemam pojma zbog chega. Tj. predpostavljam da je zbog toga sto i dalje traje raspust, a i delom zbog toga sto se svi plashe da voze jer je led, ili shta god, i onda prosto nema puno automobila. Bash rekordno brzo stizhem sa i na nbgd. Bilo bi lepo kad bi tako bilo uvek. Malo me podseca na juli i avgust kad su odmori ;) juče je bila ona standardna popodnevna gužva na autoputu kod arene, baš sam se smorio, prijalo mi je jako ovo hladno vreme i poluprazan grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 :******** brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 provalio sam da se ovaj rur pretvara u jednu veliku reklamu :D i nervira me kada mi se zabaguje ova 'raf' reklama kada kliknem fastreply... Koristi adblock plus, torimakse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 mislim da sam videla nikitu u gradu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kad porastem ima da budem fail u zivotu... :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Auu koliko sam samo failovao dan, kao trebalo je da ustanem u 9 da zavrshavam stvari po gradu, otvorim ochi i ono 3 popodne xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Auu koliko sam samo failovao dan, kao trebalo je da ustanem u 9 da zavrshavam stvari po gradu, otvorim ochi i ono 3 popodne xD Kad porastem ima da budem fail u zivotu... :( :/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 mislim da sam videla nikitu u gradu :D KUDE ? KADE? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 oko pola 2, kod mamuta :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 E bio sam u 3 ispred mamuta u knezu, kupovao sokic na pauzi! Tako da ne znam! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 LAZES MIRO SRAM TE BILO! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts