SavKe Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Slusam Arctic Monkeys, cirkam tattoo ink spot (cpt. morgan tattoo + red bull) i uzivam ... nikad se u zivotu nisam sam napio, pa reko aj danas u ponedeljak kad nemam sta da radim :) Edit: sta je sa koletom ffs ... dugo ga nije bilo :( wat? Ja sad kad pogledam iza sebe svi najlepshi trenuci u zivotu su mi vezani za pijanstva. Zapravo vecina trenutaka u zivotu mi je na onaj ili ovaj nachin vezana za pijanstvo :((( Edited January 12, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 jel kako to ?:D ja se obicno ne secam stvari kad se napijem :D a i svi tako ili ne ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Mislim da je poenta u onom "sam". Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 neka neka, pusti ih da uzivaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 (edited) Pizda editovala sekundu pre nego shto sam quoteovao :P :)) A mozda mi jednostavno mozak permutuje od silnog shtrebanja :(( Edited January 12, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Kupio sam nove kosulje i crvene kravate, sad sam kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Nikola, vidim da nemaš šta da radiš pa očekuj neke zahteve! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Neecola novi moderator cs foruma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 tek od skoro sam na fejsbuku otkrio da je <3 srce. Ja sam uvek mislio da je <3 u fazonu "trojka si" :))))))))))) Ko kad sam pre isto mislio da je \o/ pichka :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 grujo trojka si! :D [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 OVO JE PICKA GRUJO ( Y ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 to vise lici na dupe,voodoo. (|) vise prilici :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 doco to je TEH picka, a ono gore su ipak nogice i to Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ovo je osmeh :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 srecna nova godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 lol pa nije sada, valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ahahah kili, care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Kolko retarda ima na onom Krstaricinom forumu... Devojci sam okacio sliku facepalmIsusa, i ona je napisala "to on place nad tvojom gluposcu" olololol.... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Da, mladi Kriejtore, nad tvojom gluposhtju plache ranjeni Isus !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 minivudu bi da prca preko krstarice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Odustao sam, loze se na Nerudu :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 yawn jedan kick ass dan odlazi u penziju :D samo jos da napravim plan za sutrasnji pohod u nabavku silnih gluposti a i potrebnih stvari i eto mene u hibernaciji poz i laq noc Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) Olololol Osnovao sam Srpsku Ljubavnu Stranku na fejsbuku SLJS koji sam emo gay no lifer Edited January 13, 2009 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 Klizao sam se vecheras po Adi i mnogo je dobar feeling... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts