peja_ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 a super su vam ti lekovi - uradis ovo, uradis ono, pa onda odma ovo, MIRUJES DVA DANA, pa uradis ono peto i to je to, izlecen. pa brate, 2 dana fudbal da igram, ozdravio bih The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 jebi ga, pošto još uvek ne postoji lek za viruse, ljudi moraju raznim ritualima da ubeđuju sebe da im je bolje. kao ono kad nije bilo leka za TBC, pa su se mlatili kojekakvim travama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 KO PONAVLJA MOJE RECI JEDE GOVNA IZA PECI The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 KO PONAVLJA MOJE RECI JEDE GOVNA IZA PECI oh, wait... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Nema ni danas leka za TBC, again :/ :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 the burning crusade? nece ga ni biti! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 pejo brate, kaces mi narezes galaktiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Pejo brate ka' ces ovo, pejo brate ka' ces ono. Pejo brate daj im otkaz. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 jebi ga, pošto još uvek ne postoji lek za viruse, ljudi moraju raznim ritualima da ubeđuju sebe da im je bolje. taj fazon :) a jedini lek je mirovanje gajbi... i btw,mnogo mi to 3g c vitamina dnevno,nema nikakvog efekta uzimati u tim kolicinama,koliko ja znam. ako znam :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Dobro jutro,dobri rure. NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 top o the mornin to ya. sto ne volim kad pocu od ranog jutra da me pucaju flesevi :( mrtva budimpesta, koliko mi nedostaje. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Vidi se da smo generacija :) Ponvaljao taj ritual (samo ne vodu, nego vruc caj) vise puta...i uvek se preznojim i bude mi kao bolje, ali posle par sati opet 38....zakucalo se...:( Idem da gledam Housa, mozda on pomogne :))) ГЕНЕРАЦИЈООООО... :) јбг, сигурно НИСИ мировао. врати се температура, знам, али мораш да будеш упоран. знам како ти је, сав си ломан, усран , трепавице те боле и најрадије би појео сам себе. a super su vam ti lekovi - uradis ovo, uradis ono, pa onda odma ovo, MIRUJES DVA DANA, pa uradis ono peto i to je to, izlecen. pa brate, 2 dana fudbal da igram, ozdravio bih потребни сте др. Филгуду у његовој ординацији. :) jebi ga, pošto još uvek ne postoji lek za viruse, ljudi moraju raznim ritualima da ubeđuju sebe da im je bolje. kao ono kad nije bilo leka za TBC, pa su se mlatili kojekakvim travama. ПОСТОЈИ лек за вирусе, зове се ЛЕУКОЦИТ. да би могао да делује МОРА да се мирује, да се уноси течност и уопште да се јача организам минералима и витаминима. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Napolju usi otpadaju , ali GREJANJE is BACK and PROTOCNA TOPLA VODA YUPI :) ajd sad skini gace, dohvati prste na nogama, i okreni bulju na sever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Jel ima testera distorziju? ima sve sta tje ti to kad sve jedno, ne umes da sviras :D sainte lame :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Marko Gligorov binary - 010011010110000101110010011010110110111100100000010001110110110 00110100101100111011011110111001001101111011101100000110100001010 pffff. predugacko brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 evo ga Text: Marko Gligorov Hex: 4d61726b6f20476c69676f726f76 Hex Spaced: 4d 61 72 6b 6f 20 47 6c 69 67 6f 72 6f 76 Hex Dashed: 4d-61-72-6b-6f-20-47-6c-69-67-6f-72-6f-76 Hex Encoded for URL: %4d%61%72%6b%6f%20%47%6c%69%67%6f%72%6f%76 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 bolje da si kupio guitar rig za pola para :D lol da, guitar rig cu da nosim na svirku :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 igram ja tako GTA4 juče, ulazi keva i pita me što ne gledam to na velikom televizoru... tako da eto, današnje igre laicima izgledaju potpuno isto kao filmovi! ajd sad skini gace, dohvati prste na nogama, i okreni bulju na sever ahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 igram ja tako GTA4 juče, ulazi keva i pita me što ne gledam to na velikom televizoru... tako da eto, današnje igre laicima izgledaju potpuno isto kao filmovi! Pa sad, igram ti ja tako pre 10 godina Captain America & Avengers na Segi sa buvljaka, i prilazi mi baba i kaže "dugo vam traje ta kaseta" :S Never underestimate the ignorance of a noob :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 pa da, ali moja keva je sad skroz trendi, gleda internet serije i tako to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 ...i ustala sam malopre :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 inb4 cheesecake sad cu da izadjem napolje i da skupljam ljude da meni ne bude dosadn...gotta stay fuckin awake, jer guess what, opet nisam spavao -.- -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 putare je iznenadio sneg. hahaahahha opet sam ovo procitao jutros,i opet sam poceo da se smejem... :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 kad mogu oni, ne vidim sta bi tebi falilo :) http://www.native-instruments.com/index.ph...artists&L=1 aha, kirk hammet nosi guitar rig na koncert :))))))))) daj bre krule :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2009 Report Share Posted January 9, 2009 Juče sam se lepo vratio kući, očistili su sneg, ali ja sa letnjim gumama na onolikom automobilu, baš sam veseo :) Stoga sam doneo odluku da ako i dalje bude snega vozim Korsu, ima zimske gume, pa još tanke :)) igram ja tako GTA4 juče, ulazi keva i pita me što ne gledam to na velikom televizoru... tako da eto, današnje igre laicima izgledaju potpuno isto kao filmovi! Ah da, odavno viđena situacija, pri čemu sam ja imao neke primere sa još lošijim igrama :) A ono meni čudno, jasno se vidi da je u pitanju kompjuterska animacija :)) Pre neki dan gledah sa Dovlom basket na TV-u i posle kao na prvom 48 sati svadba. I neki cigani se venčavaju i šta god pa u'vatismo genijalni segment kupovine garderobe. Meni je dovla prepričao ali pošto se on ne bi setio sam da okači, neka ispravi ako sam nešto pogrešno napisao: Voditeljka: Odlično, našli smo i odelo, koliko je to novca? Radnica: A pa odelo je gratis! Voditeljka: Gratis?! Radnica: Pa da gratis, 8000 dinara. Voditeljka: Pa kako gratis, onda nije gratis? Radnica: Pa da, gratis, odelo je koštalo 14,000 dinara, sada je 8000, znači prepolovili smo cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts