f4ts0 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mrtav sam bolestan :((( i dalje?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Koliko su mi jadne ove predefinisane poruke za Bozic, nemam rechi :( Ako hocesh nekom da chestitash Bozic napishi mu sam neshto... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Koliko su mi jadne ove predefinisane poruke za Bozic, nemam rechi :( +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ne valja biti suvishe kreativan sa nechim iza chega stoji vekovna tradicija! Onda mozhe da dodje do, recimo, ovakvih ispada: "Isus je crnac, ljubichice su plave, Chabke je reta, a Vudu_ prazne glave!" I shta smo time dobili? Masovne uvrede... Javnu sablazan... Bolje je igrati na sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 dobar je ovaj luka, dobarr! tea pec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 jel radi nesto danas? neki maxi i slicno? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 http://www.maxi.rs/code/navigate.php?Id=50&newsId=107 gugl je chudo, CHUDO kazem ja verovatno rade lokalne prodavnice... i pekare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 hvala Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Lollolol kili igrao fudbal ... someone become a "ril lifer" Sram te bilo sto se smejes, on je trenirao fudbal!! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Sestra je uspela da prehladi zeludac, pa je kukala celu noc dok je na kraju matori oko 5 jutros nisu odveli u hitnu, gde je primila infuziju i ostala do 9 jutros. Sad su me samo probudili da jedemo pa su se svo troje izvrnuli u krevet i nema nishta od odlaska u selo danas... a tako mi se ishlo. :( On the other hand, uspeo sam da se jebeno prehladim, a nisam bio 100 godina bolestan. I sad me ova kijavicu strashno nervira. A da, mamlaz sam nevidjeni, morao sam da popijem chashu Kokakole, za mal' nisam peglao zbog nje. Mental note to myself: Ne pij Kokakolu kad si bolestan! ;/ Moram da prokomentarishem i ovo stanje oko gasa, jer se ja grejem na isti. Jeb'o im pas mater nenormalnu, ima svi da se posmrzavamo zato shto su oni idioti! Lepo je rekao jedan komshija ovde kad je krenulo uvodjenje gasa:"Necu ja da mi pec bude u kuci a shupa u Sibiru!!", kladim se da je kod njega sad toplije... :\ I da, +1 za hate na ove "cool" Bozicne poruke! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 http://www.maxi.rs/code/navigate.php?Id=50&newsId=107 gugl je chudo, CHUDO kazem ja verovatno rade lokalne prodavnice... i pekare.. gUgl je govno,poljubio sam vrata maxija! Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 iz kog podruma si ti izasao? pa lepo pise da 7.1. NISTA nece raditi? od maksija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 o, bože Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 je bo te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Ahahahaa, realno kako je napravljen format usrali su ga za sve pare. Grupisali su radno vreme od proshlog dana i sledeci dan...tako chovek pomisli da maxi radi do 18 sredom a da se ne odnosi na dan pre koji je u prethodnom pasusu i da se zapravo "nece raditi" iz sledeceg pasusa odnosi na sredu... BUDALE Edited January 7, 2009 by Dreadlord poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Jej, izvuko sam orah, što bi trebalo da znači generalno dobro zdravlje i uspeh u svemu. I win \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ahahahaa, realno kako je napravljen format usrali su ga za sve pare. Grupisali su radno vreme od proshlog dana i sledeci dan...tako chovek pomisli da maxi radi do 18 sredom a da se ne odnosi na dan pre koji je u prethodnom pasusu i da se zapravo "nece raditi" iz sledeceg pasusa odnosi na sredu... BUDALE BRATE CUTI,POKVARIO SI FORU SELJACINI SA ZARKOVA! Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Auu, svake godine izvlacim iz pogace pare, oce me nesto. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Nisu to pare nego utešna nagrada nube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 hristos se rodi! :)) e kada moram da radim za Bozic :( do it Pejo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 smrzoh se don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Vaistinu se rodi! Srecan praznik svima! I ja izvukoh paru iz cesnice i odoh da se opruzim sada, valja na miru variti ovoliku hranu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Vaistinu se rodi! Prebio sam se od hrane ,sada jedan relax uz muzu sto sam nabavio \o/ Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Vaistinu! Ja već koju godinu ne nalazim te pare u česnici :) Danas je naš'o ćale i to odma' na početku nakon lomljenja. A najeo sam se nekako "čudno" - nisam puno jeo, a imam utisak kao da sam pojeo ne znam ni ja šta. Sad malo odmaram, sutra opet na posao, bezveze, uopšte mi nije jasno kako se kod nas ne radi samo prvi dan Božića, dok je NG na primer ono 3 dana bez rada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 izvukao sam zlatnik u cesnici... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts