Koma Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Neko posti jer postuje post. A MI SAMO VOLIMO POSNI SULJPA I KROMPIR SALATU !! \ o / Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ako postiš, postiš od decembra ili kad je počelo, a ne jedan dan radi fore. qft ali najjadnije mi je kada cujem, 'jaoooo kada ce ponoc, da mogu da se najedem ko covek' ako vec postis taj jedan dan, pa boga ti, izdrzi i ne kukaj, ne misli o tome... bitniji ti je 'unutrasnji' post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 jaoj zaboravio sam skroz na krompir salatu ... FAK don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Evo zavrnuli nam grejanje ovde kod nas , JEBALI VAS BRACA RUSI NAPUSITE MI SE KURCA I RUSI I ONI STO IH GOTIVE ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ja postim od 28. novembra tako da veceras oko 23:30 lagano koracam ka meku :D Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Svaka ti cast ako si sve lepo izdrzao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 odo da se ubijem kod brata karlsberga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Evo zavrnuli nam grejanje ovde kod nas , JEBALI VAS BRACA RUSI NAPUSITE MI SE KURCA I RUSI I ONI STO IH GOTIVE ... Sav gas ode u Beograd !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ja postim od 28. novembra tako da veceras oko 23:30 lagano koracam ka meku :D koji si ti som The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 a i kad smo kod gasa jeftinije je na struju se grejati Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja se grejem na centralno i nemam pojma o čemu pričate, al nešto mi se hlade noge, moraću da nazujem čupave papuče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ja postim od 28. novembra tako da veceras oko 23:30 lagano koracam ka meku :D U al' ces se najedes. :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Круле, банано. :) ja postim od 28. novembra tako da veceras oko 23:30 lagano koracam ka meku :D а причешће? мислим, постити а не причестити се... није обавезно, али оно... то је благослов. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 pre 2 nedelje... Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ishao da gledam kako pale badnjak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 i.... jel gori??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 lepo je to badnje vece, bozic i sve...ali brate, nikad dosadnijih dana -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 lepo je to badnje vece, bozic i sve...ali brate, nikad dosadnijih dana True . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 pre 2 dana sam dobio usrani telekomov modem neki, aolynk wdr854g adsl2+ , ali fora je sto sam CD sa drajverima stavio na tea pec, i CD se istopio... moze neko da pomogne? prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 A da ga povezesh pomocu mreznog kabla i stavish da sam nadje ip adresu? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 i.... jel gori??? da :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ima on svoju ip adresu, od svih lampica sto treba da svetle, samo jedna ne svetli a to je "LAN 1-4 (link/act)" to je veza mrezna kartica/modem, a nece da svetli zato sto nema drajvera... bar pretpostavljam p.s. viktore mojne da se smejes nego pomazi!!! :D prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Ja na mom Hawai(jbm li ga kako se pishe) modemu se ne secam da sam instalirao bilo kakve drivere, samo sam povezao mreznim kablom, napravio novu konekciju i sve je shljakalo normalno... Driveri trebaju samo za povezivanje preko usb kabla. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Zivim pored crkve i skupljaju se "vernici" polako. Naravno neko ce da se pobije, kao i svake godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Zivim pored crkve i skupljaju se "vernici" polako. Naravno neko ce da se pobije, kao i svake godine. ahahhaha, desi togfu \o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts