Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

@jasamnepismen, afaik ima ih po trafikama na dvd-u, a lepse je da imas tako u kolekciji :P

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Grad Sijetl, sa puno kriminala, i jedan detektiv koji odlučuje da ga sam iskoreni... Ali, prvo će morati da se izbori sa italijanskom mafijom, kanadsko-francuskim gangsterima i sa persijskim fanaticima...

Režija: Aron Noris. Igraju: Čak Noris

:O :O

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

sve ide u kuratz skapirao sam da stvari koje su me pre zanimale nemaju nista da mi ponude sada.........znak depresije ili sam samo omatoreo......

Velkam tu maj vrld.

Leško jebote, mislim nemoj se ljutiš, al šta se ložiš :) Ja bih se okrenuo i otišao kući ili negde da pijem onog momenta kad bi mi taj lik rekao "da je otkazana" i zdravo. Nerviraš se što nisi ušao na trećerazredni rejv u nekoj rupi u Beogradu, for faks sejk jebote.

fino nisam spavao celu noc

oci su mi kao sarme sto sam jeo sinoc

odo da spavam ae q noc

Jeo si sarme ns sv.Nikolu?

Elem otkida me glava,juche se napio kao konj s kumom na slavi, pa me posle zvalo drushtvo iz kafane,pa sam otshao u kafanu,pa tamo tamburashi pa pivici...jao majko koliki mi je juche lep zivot bio toliko mi je danas skenjan,jer pored toga shto se raspadam, josh pride sam se vratio u realnost koja kaze da imam 2 dana da napishem seminarski i nauchim tristotinak strana za kolokvijum :(

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^nisi znao novi trend?

svakom se naspe po kasika prebranca, pa cim pojedu, jagnje na sto i udri :/

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Blic, Beogradski dodatak.

Beograđanka "nasankala" Vojvođanina

Beograđanka A. S. na nesvakidašnji način je prevarila mladića iz Nove Crnje. Naime, posle višemesečnog dopisivanja preko interneta, njih dvoje su se dogovorili da se nađu ispred pošte u Bulevaru kralja Aleksandra kako bi njihovu vezu krunisali venčanjem. On je poneo i 14.000 dinara, koje joj je dao da bi platila kamion za preseljenje. Međutim, ona je uzela novac i taksijem otišla u nepoznatom pravcu. Razočarani mladić je policiji ispričao da joj je do sada poštom poslao preko 3.500 evra.

[roflmao]

Kako ovi Vojvođani ne znaju s parama, i onda "gde su naši novci"!

Brate znash je 2 meseca... shta se tripujesh jbt!?

samo si ti skontao zasto sam ja poludeo...

realno,boli me uvo za Tube,uopste nije do toga kakav je klub i sta,niti kakva se muzika pusta...

poenta je u tome da je mene ona zajebala...ali eto,i neka je i to uradila,kaze da nije njena krivica.Ok,nema problema,ali da ne izadje ispred,samo da se javi,da se izvini,ma bilo sta bre...ne,nju jednostavno boli dupe...u tome je stvar...

a nepismeni,potpuno si u pravu sa ovim.To jeste moj problem,sto se jako brzo vezem za ljude,i onda me tako izjebu i razocaraju...Jednostavno cu morati da naucim da budem vise rezervisan i nonsalantan,i cao...

edit: izvinjavam se zbog psovki u prethodnom postu,bio sam malo pijan i iznerviran,pa eto :)).

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

realno,boli me uvo za Tube,uopste nije do toga kakav je klub i sta,niti kakva se muzika pusta...

poenta je u tome da je mene ona zajebala...ali eto,i neka je i to uradila,kaze da nije njena krivica.Ok,nema problema,ali da ne izadje ispred,samo da se javi,da se izvini,ma bilo sta bre...ne,nju jednostavno boli dupe...u tome je stvar...

a nepismeni,potpuno si u pravu sa ovim.To jeste moj problem,sto se jako brzo vezem za ljude,i onda me tako izjebu i razocaraju...Jednostavno cu morati da naucim da budem vise rezervisan i nonsalantan,i cao...

edit: izvinjavam se zbog psovki u prethodnom postu,bio sam malo pijan i iznerviran,pa eto :)).

Lesko procitaj moje postove sa prve strane ;)

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

jel moze neko da pojasni zasto se evro skoro izjednachio sa funtom?

edit: nasao sam samo da su procene da funta slabi jer ekonomija u UK je bazirana usluznim delatnostima koje su pocele da pucaju od kako je krenula cela finansijska kriza sa kreditima

a kad se setim kako je dinkele i njegovi stalno ubedjivao narod kako je buducnost samo u uslugama a ne u proizovdnji... right in your fugly face bitch... kakav je ono sharlatan, najgora poshast koja nas je mogla zadesiti

off i go

fallout_table.gif

Jeo si sarme ns sv.Nikolu?

Posne sarme, samo sa pirinchem?

Tu ne vidim kako mogu da ti pomognem, osim da ti kazem da su ljudi govna i da cesh naici na mnogo gore sluchajeve od nje... teraj sve u kurac i move on! ;)

Ustao sam pre 15minuta i ne mogu da stignem na ruchak u menzu. :\

Kupicu neshto u gradu pa palim u teretanu, a vecheras na slavu! \o/

.

Upravo sam saznao da mi je auto sjeban vishe nego sto izgleda, tj da mora da se menja ceo prednji desni kosh...a to koshta vishe nego ceo auto i vishe nego shto sam dobio od osiguranja....vidim ja da ce mi GSP jos duuuuugo biti najbolje prevozno sredstvo :(

Sve u kurac!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...