f4ts0 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 pre 2 dana sam dobio usrani telekomov modem neki, aolynk wdr854g adsl2+ , ali fora je sto sam CD sa drajverima stavio na tea pec, i CD se istopio... moze neko da pomogne? Lul upravo preko njega surfujem, ima ga neko u zgradi :) Skini sa neta drajvere, to je huawei model, ali kolko gledam nema drajvera (koji retardi). Ali zato telekom pruza podrsku za taj model, okreni ih i objasni You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Možda i dobije nekog na Božić :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Naravno neko ce da se pobije, kao i svake godine. que ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Mislio sam da necu morati da objasnjavam, ali pogresio sam. Evo Stanko je odmah pomislio da cu ja da bijem nekog :D Mislim jeste meni ZOLA rodjak al jebiga :D Dakle, ispred crkve se skupi mnogo ljudi, ima tu i pravih vernika naravno, ali ima i dosta degena koji dodju tu radi reda, neki i u pijanom stanju naravno. I naravno na takvim skupovima uvek dodje do nekog incidenta, na to sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Znam šta si mislio, ali prvi put čujem da se takve stvari dešavaju na verskim skupovima.Ipak je Mendži bio sve vreme u pravu što se tiče tog Futoga! Nuke em Mendži Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Novi Beograd, crkva, prosle godine je perper imao stand sa pljeskavicama i pivom i rakijom. Bila je tuča You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 HRISTOS SE RODI Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 E pa krecem da spremam ispit, onako izbiljno kao :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 kasno sad matori :) Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Hristos se rodi! Vratio se iz Zemunske crkve (u parku), mase kolko oces, pucaju petarde pored nogu, 'ladno lik u sred mase ispred crkve izvadio pistolj i pucao u nebo... Posle guzva na Shishu, guraju se ljudi ko stoka, samo dodje pandur i preko reda uzeo sta je hteo. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mislio sam da necu morati da objasnjavam, ali pogresio sam. Evo Stanko je odmah pomislio da cu ja da bijem nekog :D Mislim jeste meni ZOLA rodjak al jebiga :D Dakle, ispred crkve se skupi mnogo ljudi, ima tu i pravih vernika naravno, ali ima i dosta degena koji dodju tu radi reda, neki i u pijanom stanju naravno. I naravno na takvim skupovima uvek dodje do nekog incidenta, na to sam mislio. lol naravno da nisam mislio da ces sa svojih tries kila nekoga da bijes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 HRISTOS SE RODI! Ali koliko fejlova veceras u gradu ... Dolazi mi drugarica koja zivi u holandiji i dosla u Srbiju kod caleta i prilazi mi oko 00:15 i kaze "sreTan badnjak", ae ok to saljem drugu poruku "hristos se rodi" , a on meni mrtav ladan odgovara "vaistinu vaskrs", i jos u wc-u dolazi neka devojka i pita jel ti bozica ja reko da, a ona e onda hristos se rodi ... /facepalm celo vece ! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) ^tOtAlNo loodeelo brate smor ne prestaje, ni cs ne pomaze ;( jos 11 dana omg ajde vise Edited January 7, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 igrao fudbal od 12 do 1 da sam igrao 10min duze zavrsio bi u bolnici verovatno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Lollolol kili igrao fudbal ... someone become a "ril lifer" Edited January 7, 2009 by SUBE There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 MIR BOZIJI HRISTOS SE RODI sad stigoh iz hrama, bilo super. sve najbolje, laku noc Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 ^jel si se full proveo? :D Srecan Bozic!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 vaistinu se rodi, srecan bozic svima kakav provod kakva zeza hmm ja nemam pojma sta se radi u crkvi za bozic i zasto bi neko isao u crkvu na badnje vece, pricali mi samo da je prepuno debila koji bacaju petarde prvi put u zivotu nisam u selu sa svojom porodicom, jer tamo tradicionalno bozickujemo... jbga, bilo je samo rejv i tako to, i stash malo mi krivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Hristos se rodi Mir Boziji proveo sam se odlicno napio se jbg tako to ide ae puno srece i zdravlja a ostalo ce doci samo NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 ovaj nikita insomnia,ne da mi da spavam :)) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 (edited) Vi mislite da se salim kad kazem se raspadam :( Ja i mitch smo izgubljena braca Edited January 7, 2009 by Nikita sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Dobro jutro! ja sam na poslu, a vidim svi spavaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 dobro jutro smara me nidza nigger koji je na poslu a vidi da svi spavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mrtav sam bolestan :((( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Ustao u deset kako sam i hteo do jaja :D Danas ozbiljno hard-core shtrebanje! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts