LaG Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 ju brate marmene bash si unishten ono 2 dana nisi spavao mogu misliti kako ti je bilo heee ju kad se setim kad ja nisam 4 dana spavao sve dede su me zvale posle da vide dal sam dobro! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Brate 4 dana ffs... Ja nisam najduže spavao 3 dana i hteo sam da zaspim u hodu. Na ovoj slici se vidi lepo koliko su mi oči crvene :))) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 da brate bio sam na zhurci i zheleo sam da se nikada ne zavrshi u jednom trenutku je dj pustio onu dj pezek - the house (electic retro electro mix with pumping bass) i ja sam ono kao UAORRRRRR ekstatichno uzviknuo kao da ne postoji sutra i rekao sebi "shta je 4 dana u odnosu na vechnost" od tada su mi sve zhurke smor, ni ne izlazim vishe ako me kapirash neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Kog dana si bio na žurci? :D Ae neću više da te feedujem :)) Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 :)) ;))) hehehe neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Kog dana si bio na žurci? :D Ae neću više da se blamiram :)) fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 http://www.vimeo.com/3377656 Realno NJU METAL JE SRANJE!1 a HC? :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 (edited) i ja sam ono kao UAORRRRRR ekstatichno uzviknuo kao da ne postoji sutra i rekao sebi "shta je 4 dana u odnosu na vechnost" boze dragi Edited February 27, 2009 by vLaDa_ -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 da brate bio sam na zhurci i zheleo sam da se nikada ne zavrshi u jednom trenutku je dj pustio onu dj pezek - the house (electic retro electro mix with pumping bass) i ja sam ono kao UAORRRRRR ekstatichno uzviknuo kao da ne postoji sutra i rekao sebi "shta je 4 dana u odnosu na vechnost" od tada su mi sve zhurke smor, ni ne izlazim vishe ako me kapirash која си ти будала Лагоња, јеб'о те Корто Малтезе... :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 da brate bio sam na zhurci i zheleo sam da se nikada ne zavrshi u jednom trenutku je dj pustio onu dj pezek - the house (electic retro electro mix with pumping bass) i ja sam ono kao UAORRRRRR ekstatichno uzviknuo ko da ne postoji sutra i rekao sebi "shta je 4 dana u odnosu na vechnost" od tada su mi sve zhurke smor, ni ne izlazim vishe ako me kapirash Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ne bi imao tu asocijaciju da ne slušaš tu muziku često, KALI SELJOBERU Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Jebote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Koristi revitabion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 a HC? :D HC????????????????????????? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Koristi revitabion! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 HC????????????????????????? tako se predstavishe :D enivejz, obecao sam prve snimke skakanja, tako da izvol'te (bukvalno prvi snimak): http://www.youtube.com/watch?v=w7vZ2DXyHSY Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Idi u kurac, VR! (Skok) A shto se tiche HC...ili sam ja majmUn ili oni :D Al ono je sve sem HCa lol xD poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 pominju se pojmovi kao mosh-metal i hard-core, a sta je jebem li ga ja ne znam :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 auuuuu spu jbt kolko je dobar snimak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 tako se predstavishe :D enivejz, obecao sam prve snimke skakanja, tako da izvol'te (bukvalno prvi snimak): http://www.youtube.com/watch?v=w7vZ2DXyHSY /salute Svaka ti se dala!! 'Ocu i ja!! Ozbiljan sam, kako/shta/gde/koliko? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 http://www.aeroklubkikinda.org.yu/Obuka/Obuka.htm - moj klub http://pkfenix.com/obuka.htm - ne moj klub :D Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Spu, kao i uvek na visini zadatka! Svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts