Lucky Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Koliko ja znam, ljudi greshe kad pricaju o tom "na stranu" spavanju. Odnosno imash ono na stranu kad se samo neshto kao polu navalish i onda pritisnesh i srce i rebra i tako to, i to je ovo o cemu pricha vudu. A imash i ono kad stvarno spavas na stranu, ali pod pravim uglom u odnosu na podlogu, plus ruka ispruzhena ispod glave ili tako nesto, to je kao najbolje za spavanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 jer se ovi obichni sjebu posle 2-3mes jbt sta ti radis sa jastukom? :))))))))) ja nemam pojma kakav jastuk imam, ali znam da ga nisam menjao 100 godina(samo jastucnice(penalty shield)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Koliko ja znam, ljudi greshe kad pricaju o tom "na stranu" spavanju. Odnosno imash ono na stranu kad se samo neshto kao polu navalish i onda pritisnesh i srce i rebra i tako to, i to je ovo o cemu pricha vudu. A imash i ono kad stvarno spavas na stranu, ali pod pravim uglom u odnosu na podlogu, plus ruka ispruzhena ispod glave ili tako nesto, to je kao najbolje za spavanje. Bash tako i to samo na desnoj strani, jer na levoj 'gnjechish' srce usvs a na desnoj nema nisha... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Ma na stomaku bez jastuka FTW !!! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Bash tako i to samo na desnoj strani, jer na levoj 'gnjechish' srce usvs a na desnoj nema nisha... kolko ja znam, srce je prakticno na sredini, tako da nisam bas siguran da se spavajuci na levoj strani gnjeci, a na desnoj ne Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 nekom je srce i u petama! sve je to relativno, pejo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 kolko ja znam, srce je prakticno na sredini, tako da nisam bas siguran da se spavajuci na levoj strani gnjeci, a na desnoj ne Koliko ja znam, cak i jedan forumash a i vishe ljudi ovako sa strane koje znam su na fazon kad spavaju na levoj strani da ih "stiska srce" a desno ne. Dule, Kole? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 to je sve placebo moj laki. napricali su im price kako je srce levo i kako ce da ga gnjece i onda to tako ide. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 I ja sam imao tu ideju u glavi ali cu ipak sacekati struchnjake! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 pa srce ima jedan deo na levoj strani :D neka prektkomora tako nesto ja zamisljam :D ali je na sredini :D a jedan deo mu prelazi na tu levu stranu pa je kao tu :D ja sam od branka kockice cuo da na stomaku ako spavas opterecujes stomak a ako na ledjima onda kicmu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ja sam od branka kockice cuo da na stomaku ako spavas opterecujes stomak a ako na ledjima onda kicmu Kako onda spavati ?? Oo [:D] Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 pa srce ima jedan deo na levoj strani :D neka prektkomora tako nesto ja zamisljam :D ali je na sredini :D a jedan deo mu prelazi na tu levu stranu pa je kao tu :D ja sam od branka kockice cuo da na stomaku ako spavas opterecujes stomak a ako na ledjima onda kicmu :D zato sam i rekao 'prakticno na sredini'. nauci da citas! teletabisu! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Iako radim u topshopu i prodajem te jastuke opet ne mogu da se odlucim koji je bolji jastuk od ova 2, sve je to subjektivno, dvini, najbolje ti je da odes lepo u topshop prodavnicu i da vidis sta ti odgovara. Imas 3 prodavnice u BG-u, u Prizrenskoj, Golsvortijevoj i Kosovkoj ulici, pa idi malo opipaj, protresi ovaj od heljde da proveris koliko suska i da li uopste suska i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Kako onda spavati ?? Oo [:D] pa na strani ludaku :D @peja pa ja sam samo hteo da objasnim zasto govore da je srce na levoj strani :D za one sa jeftinijim ulaznicama :D::D:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Iako radim u topshopu wat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 da, da, kupusar je jedan od onih koje saljes u picku materinu kada krene da vergla preko telefona :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mascha Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 imam jastuk od heljde, a pre toga i neki sa ljuskama alpske psenice (!!! to i ja rekoh kad sam ga kupila). nego ovi jastuci su zakon. mislila sam nista od spavanja od sveg tog suskanja, kad ono drugo vece ga nisam ni cula. a leti je fino hladan... i super mozes da ga prilagodis sopstvenim potrebama. a memorijska pena je ipak sintetika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 dule, ko ti ova? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 26, 2008 Author Report Share Posted November 26, 2008 Iako radim u topshopu i prodajem te jastuke opet ne mogu da se odlucim koji je bolji jastuk od ova 2, sve je to subjektivno, dvini, najbolje ti je da odes lepo u topshop prodavnicu i da vidis sta ti odgovara. Imas 3 prodavnice u BG-u, u Prizrenskoj, Golsvortijevoj i Kosovkoj ulici, pa idi malo opipaj, protresi ovaj od heljde da proveris koliko suska i da li uopste suska i tako to. to je i trebalo da uradim :/ narucio sam vec mem penu. kazu svi da suska, al eto kaze cura gore da se naviknes. sto ljudi sto cudi :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 A jel neki od tih jastuka dozvoljava da se ruka podvuche ispod njega? Jer svi ovi "ergonomski" su oni sto samo stavish glavu i to je to. Ja nekako ne mogu da spavam ako mi ruka nije podvuchena po jastuk, sto bi narushilo taj koncept "ergonomije". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 napravi rupu u dusheku :) nene, rupa se pravi kad si zagoreo, on bi da podvuče ruku pod glavu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Emo Laki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 spavam vec par noci na peni, i ono, dobra je bas. jastuk je mali, tako da laki mozes da ga zagrlis :) jedina losa stvar je ta sto je jastuk prenizak pa je zbog toga nemoguce spavati na boku (pogotovo ako vas ima). ja sam se par puta budio sa 'mrtvom rukom' i bolom u ramenu, pa sad vodim racuna da spavam ili na stomaku ili na ledjima. Ako bas volite da spavate na boku, narucite dva jastuka pa stavite jedan na drugi :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Pernati jastuci mi uopste ne prijaju jer su jako mekani, pa sad gledam da uzmem novi jastuk i dvoumim se izmedju dormeo memosan (memorijska pena) i heljda jastuka.. jel koristi neko ove jastuke? Spavam na stomaku i ponekad na ledjima, i skoro uvek spavam na samom rubu jastuka, a inace imam problema sa vratom .. jel ima neko neka iskustva? I dalje furaš ovaj derpejski avator. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts