Jump to content

Ovo me je oraspolozilo

Recommended Posts

11:40 | Tokio | Globus

Borac protiv alkohola uhvaćen pijan

Autor: FoNet

Tokio - Oficir tokijske policije, čiji je zadatak bio da sprovodi kampanju protiv vožnje u pijanom stanju i da čisti drumove od pijanih vozača, uhapšen je zbog toga što je vozio "mrtav pijan".

On je udario u drugi automobil i skrenuo s puta dok se uveče vraćao kući, saopštila je policija. "Smrdeo je na alkohol i nije mogao da stoji uspravno", rekao je jedan policajac. Lokalni mediji javili su da je uhapšeni

policajac bio zadužen za kampanju protiv vožnje u alkoholisanom stanju i da je delio propagandni materijal po

gradskim restoranima i kafićima. "Neoprostivo je da se ovo dogodilo jednom pripadniku policije, a tužna je činjenica da je upravo on bio zadužen da vodi kampanju protiv alkohola", rekao je načelnik Nacionalne komisije za javnu bezbednost Kutomu Sato.

Au,... predosecam Harikiri

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

HUNGRY NIGGER NOW WITH EXP PACK

raecereal.jpg

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

^^^What the Fuck ??

Edit:

Sad me Vudi napravio smeshnim :(

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

...

Edited by CABKE

1227645053549.jpg

1227645601768.jpg

1227645553033.jpg

1227645052246.jpg

1227644825812.jpg

1227644245007.jpg

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

1227645601768.jpg

kakav fail [roflmao]

Edited by CABKE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...