Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jbt radi RUR. Elem, nista novo, odo na posa, sinotj ucio fiziku osvetljenja. Vikend kul, jedva cekam pet : )

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

studena planina, vrh kavgalija osvojena! 1355 m, 20 km pesachenja 680 m razlike u nadmorskoj visini... sneg vetrina vlaga klizavica blato ihaj, i naravno rakija :) oni planinari nisu normalni

au jbt,sto je tebi dobro covece...

jel mogu da ti budem drugar?Da i ja uradim nesto ovako zanimljivo,a vidim da je tebi to ko dobar dan...svaka cast,majke mi!

@topic jedva se nakanih da odem na fax na to 1 smrdljivo predavanje,aj poz!

2ch4bup.jpg

hvala kolegi milivoju što mi je ulepšao jutro

http://www.engadget.com/2008/12/01/the-sim...-mocks-m-apple/

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao jao

ja i dve ribe. 4 flase vina. 5 piva. nargila. ultimate showdown!

legao u pet.

zakasnio sat vremena na posao.

sef mi se izdrkao jer sam nesto zasrao prosle nedelje.

ali zato sinoc! kakvo vece...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

au jbt,sto je tebi dobro covece...

jel mogu da ti budem drugar?Da i ja uradim nesto ovako zanimljivo,a vidim da je tebi to ko dobar dan...svaka cast,majke mi!

:) veruj mi sasvim ti malo treba da dozivish kakvu avanture po nashoj srbiji.... i iznenadish se koliko frikova ima koji su spremni da se dobro zezaju... samo odbacish sve predrasude koje postoje i krenesh sa ortakom ili ekipom ili devojkom i to je to... ako hocesh zvacu te za neko sledece akcijanje (planinarenje, treking, alpinizam, vestacka stena) :) mada mi je malo dosta zime i leda i snega na neko odredjeno vreme.... u ostalom u beogradu imash krsh planinarskih udruzenja, ljudi razmrdajte se malo ;) priroda i rakija, sjedinish se sa vasionom u momentu [:D]

Sa G mozes da budes drugar samo ako mu obecas da ces jeftino da mu za par godina prodas svoj water chip!

[8D]

[:0]

[:D][b)]

ne znam kako da vam opishem koliko prija to druzenje u prirodi (da videli smo tragove u snegu od medveda lol), kraljevachki planinari su bili izuzetni domacini sa beskonachnom kolichinom kuvane slatke rakije i pechenim krompirom i naravno dobrom prichom :)

rakiju spominjem toliko jer bi se smrzli bez nje na usponu od kojeg se oznojish a onda te ladan vetar produva sta god imao na sebi. u glavnom pripremam se za extremne uslove zivota koji ce uslediti nakon nuklearne katastrofe

aj odoh nesto da radim :P

hvala kolegi milivoju što mi je ulepšao jutro

http://www.engadget.com/2008/12/01/the-sim...-mocks-m-apple/

kruko chachka nos svakih 5 sec... hmmmm :D

fallout_table.gif

do 14h popodne najmanje, zavisi koliko su efikasni.

ako ti se zuri mozesh da trazish svoj karton i da sam zavrshavash sve polako, tj trebace ti barem 2-3h otprilike.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...