Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pao sam sa stolice u sred partije dote...

to nije sve, pri padu sam isutirao stub i kuciste. lol, ugasio sam muziku nogom. lol, kuciste se prevrnulo, a dota nastavila da radi...

i will survive...

kako brate : ))

Ona bela majica obicna na bratele.

ne bih rekao da se ta majica zove tako : ))) veš majica : )) podkošulja ili trik-majica  [8D]

wait, wat?

Мислим управо на те беле мајице што ти је рекао мајмун(мада има и црних и сивих),познатије и као мајице на бртеле или џилиптарке,то ми је основна ствар кад је хладно,с њом нема зиме :)

pa kod cuši koju ci caopr

Заправо испоставило се да су у неком тренутку дошли трубачи и да се нас неколико препијаних дебила у еуфорији скинуло до појаса,да смо се поливали пивом и радили друге, томе сличе, ритуалне обреде у Срба. Х)

Мада рече ми другар да сам на крају отишо с једном што сам је спопадао цело вече,али јебеш му матер ништа се не сећам.А и плаше ме мали трагови повраћања на фармеркама,пошто сигурно нисам повраћао,остаје питање чији су...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

umire mi macka,posle celih 10 godina ...

bas mi je krivo. nisam odavno plakao i evo malopre. ne mogu da ga gledam kako lezi na stolici i ne pomera se,samo dise. :((

Ja chuo da vlada neki virus od koga riknjavaju machek... eno i "moja" bolesna.. tj ja neshto preterano i ne volim machke nego od ovih mojih machka... i mrzi idiote da je odvedu kod veterinara pa je vozam ja a ne gotivim je.. lol?

Craziness is directly related to having a vagina.

hmm,nisam cuo za taj virus... veterinarka kaze da su ovom mom bubrezi otisli a jos je plus i star. tako da bi bilo mucenje da ga vodimo jos na ispitivanja neka. od letos mu je lose,nije vise onaj stari,a poslednjih par dana ne moze da ustane sa stolice,na infuziji je. jbg,ja volim macke i zivotinje uopste,ali nisam znao da ce mi biti toliko krivo.

Bjukenon Mitch

umire mi macka,posle celih 10 godina ...

bas mi je krivo. nisam odavno plakao i evo malopre. ne mogu da ga gledam kako lezi na stolici i ne pomera se,samo dise. :((

:(((

ja imam macku 11 god, jednom je pobegla nije je bilo nedelju dana pa nam je svima u kuci bila frka.

mogu misliti kako ce biti tako kad ode u standby...

facebook.com/speed.rs

vrnuh se iz grada, da se prebijem veceras od qnta pa sutra u nove radne pobede

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...