GOd Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Evo skidam skinuce mi se za nekih 20 min pa da probam ovo chudo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Pa sudeći po video materijalima, pravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Skinuo instalirao probao :) I mogu reci da je igra uber dobra... Akcija svake sekunde grafika nenormalno dobra.... Pravo osvezenje na trzistu igara preporucujem svima ! :D Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Pa sudeći po video materijalima, pravi. Možeš ti i sa ATI karticom da pikaš sa uključenim Physxom... Ali kapiram da onda jede više procesorske snage i na grafičkoj i na cpu-u. Ja sam odigrao tutorijal u 1920x1080, highest, highest, 4xAA i radi mi sasvim glatko. Videćemo kako će to izgledati kasnije. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Meni radi na 1920x1200 sve max 4xAA bez frke (e8500@ 4.3 ghz 2gb ddr3 1600 9800gtx oc 820/2000/2444) Igra je ludnica preporucujem je svakom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Ju, ju, što je fina igra, odlično su odradili kontrole, baš se fluidno pentra i skakuće po zgradama. Nego, da li još neko ima problema sa zvukovima (prenaglašeni su i nekako izobličeni, i teško se čuje šta likovi pričaju), i kako se to rešava? Takođe, jel mi se čini ili je većina površina neprirodno osvetljena (ne pomaže smanjivanje brightnessa i gamme u opcijama), često ne mogu lepo da se vide tekture na zidovima, daskama, podu koliko je sve jako izbeljeno (stavijo sam odma taj 1.01 patch i crack, pa zezaju ove dve stvari). Edited January 17, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 @ Pipboy meni je sve ok nepojavljuju mi se takvi bagovi sa zvukom, grafikom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Za zvuk je rešenje smanjivanje audio akceleracije u control panelu (klasika), a za grafiku verovatno novi drajveri, to još nisam prob'o. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Možeš ti i sa ATI karticom da pikaš sa uključenim Physxom... Ali kapiram da onda jede više procesorske snage i na grafičkoj i na cpu-u. Ja sam odigrao tutorijal u 1920x1080, highest, highest, 4xAA i radi mi sasvim glatko. Videćemo kako će to izgledati kasnije. :D nemam ati graficku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 LOL IMASH KRSH KOMP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Ja imam problem da mi se na jednom nivou na pocetku desi da igra totalno uspori kao da je stalno ukljuchen slow down i jelte onda ne mogu da skacem ni nist :| Gledao sam na netu neku ljudi su imali iste probleme ali nema reshenja josh :\ Instalirao sam najnoviji patch i najnovije drajvere za nvidiu-u btw imam 9800gtx+ I igrao sam se sa grafickim podeshavanjima sve sam ukljuchivao i iskljuchivao i nema pomoci... Edited January 17, 2009 by freej! Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Meni se to desilo nakon sto sam jurio onog drugara... Smorio sam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Pa to ispravlja 1.01 patch ako se ne varam (jer na tom nivou počinje da zeza fizika ako je uključena). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Ako igrate u Visti probajte da namestite Windows 2000 compatibility mode - mnogima je ovo pomoglo. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 to je security trigger koji je Reloaded naknadno reshio sa crackfixom aktivira se na pochetku chetvrtog nivoa, kad treba desno da krenete, preskochite ogradu i skochite na krov susedne zgrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 vrlo dobra je igra, mozhda malo prekratka s obzirom da je vrlo dinamichna. PC verziji fali Achievement sistem sa konzola da bi povecao replayability Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Kakav bi Thief 4 mogao da se napravi u ovom engineu, sav sam se naježio...:) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 vrlo dobra je igra, mozhda malo prekratka s obzirom da je vrlo dinamichna. PC verziji fali Achievement sistem sa konzola da bi povecao replayability ko na pcu igra igru zbog achievementa? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 A jel ima neki cheat da ne mora da se predje igra, a da se otkljuchaju Time Triali? Vetj sam preshao na PS3-ci, pa me mrzi ponovo, a lepshe mi je da igram na tastaturi i mishu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 to je security trigger koji je Reloaded naknadno reshio sa crackfixom aktivira se na pochetku chetvrtog nivoa, kad treba desno da krenete, preskochite ogradu i skochite na krov susedne zgrade E fala nashao fix unrarovo ga i radi sve ko sat :D tnx Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 jel moze cedeki? edit nisam video generator, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 :( zabada mi igra na pochetku, kad krene da uchitava onaj prvi deo gde prelece onaj helikopter :( ne znam do chega je... stavio sam 2,3 cracka ne vredi, stavio i patch i opet zabada... jel zna neko mozhda do chega mozhe da bude ili neko reshenje? da stavim nove drivere za grafichku? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 Iskljuci PhysX akceleraciju u opcijama graficke, i trebalo bi da radi ovo naravno ako imas nvidiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Patch 1.01 upravo rešava probleme sa fizikom. Ja sam njega odmah stavio nakon instalacije i igram sa uključenom fizikom i ni jednom do sada nije zabadao na karakterističnim mestima. Možda ti se pregreva grafička i/ili procesor zbog prašine u kućištu, ili ti kuler na njoj nije na 100% iskorišćenosti, meni su po pravilu igre rađene u UT3 engineu pravile takve probleme (Bioshock, UT3, Rise of the Argonauts). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 ko na pcu igra igru zbog achievementa? :) ja sam mnogo nesigurna osoba ispod ove macho spoljashnjosti, voleo bih topli zagrljaj i stisak ruke kada skupim svih 30 torbi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts