Jump to content

Europe's best nightlife

Recommended Posts

Kada sedish u BG-u, mislish da je svuda bolje nego kod nas. Bio sam u klubovima u Moskvi i Amsterdamu i svi su mi nekako ogavni:

- u Moskvi su klubovi puni pozera i pedera, prostitutaka i u njima rade uglavnom tadzikistanci i slichni koji jebeno smrde... Da ne pricham da ventilacije isto nema, kao shto nema ni mesta za sedenje (osim VIP stolova koji koshtaju po 3K dolara za noc) i da su WC-i tuga...

- u Amsterdamu je josh gore shto se pedera tiche + shto ima josh mnogo narkomana kojima je acid/ecstasy istopio mozak, centar grada je jebeno prljav...

U BG-u je atmosfera drugachija, nekako je prirodnija i nekako mozesh da budesh opushteniji.

А в чем сила, брат?

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bg je najbolji po provodu barem sto se stranaca tice

sa njih dosta sam pricao(preko posla jelten) i svi su odusevljeni... takodje su odredjeni delovi grada dosta "iskomercjializovani"

stranci retko hoce da idu u klubove, vecina je cula za skadarliju ali SVI su culi za strahinjica bana, i tamo najvise vole da idu i najvise se oduseve istom. klubovi ih poprilicno deru, i sto mi je fascinantno za sve njih, svi su prepuni para, mislim placaju sobu u hotelu 150 evra, a a ako im neko da turu da plate 1000 kinti oni kontaju da su ih ovi odrali... ciganija su teska sa te strane

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Ovaj Krule napisa dva kontradiktorna posta jedan za drugim.

U svakom slucaju, potpuno je nevazno sta neko smatra da treba da ima jedan klub. Sustina je kakvi ljudi cine klub. Mada ima i toga da se mi dosta posvecujemo strancima, ne zato sto smo servilni, nego, eto, hocemo da ljudima bude lepo.

Kao na primer, kada je jedna moja drugarica Australijanka dosla u BG, ja joj nasao hostel, cim je dosla, gazde prave zurku za sve ukucane (ne znam kako im se to isplati, ali nema veze), ona sutra dan menja hostel (iz ne znam kog razloga), uvece, gazde novog hostela prave koktel party, gde se svi odvaljuju, ona upoznaje nekog Slovenca i u 4 ujutru krece na voz za Bar. Normalno je da ce da im se svidi.

To su iskustva i zajebancija, klubovi su sekundarna stvar, ako i to.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

blok brate bruklin brate blok bruklin bato

kakvav brate bruklin brate blok je brate zakon...;)

evo ti nešto za plakanje : ))

kod moje osnovne u 29-om, sup, bivši ktitor, nazvali su kraj brooklyn i već podosta su zidova išarali mamlazi : )))

Da stvar bude još smešnija, pola njih ni ne zna šta je bruklin, ortakov buraz tvrdi da je to fabrika droge [roflmao]

mene sad u engleskoj niko nije pitao da li imamo ulice i struju, što je napredak. ima dosta ljudi koji bi da dođu, skoro svi su čuli za exit... al tamo nikog nije briga ko je odakle, koje je boje i kako se zove. to stanje svesti retko gde postoji.

a pazi ja sam vristao ove godine u Bugarskoj,bila ekipa iz Panceva koju smo sreli tamo u diskoteci,i brate prilazi lik ribama i kao kad je rekao da je iz Srbije,ribe u fazonu "oh no no no no,no serbs" :))))))

i prilazi im drugi lik iz te ekipe koji je po mom misljenju manji shmele od ovog prvog koji je prishao i predstavi se kao hrvat i imao je prodju:))))))))

hahahahaha:)))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

a pazi ja sam vristao ove godine u Bugarskoj,bila ekipa iz Panceva koju smo sreli tamo u diskoteci,i brate prilazi lik ribama i kao kad je rekao da je iz Srbije,ribe u fazonu "oh no no no no,no serbs" :))))))

i prilazi im drugi lik iz te ekipe koji je po mom misljenju manji shmele od ovog prvog koji je prishao i predstavi se kao hrvat i imao je prodju:))))))))

hahahahaha:)))))

mozda hrvati imaju veci kurac od srba, pa zato, ne znaju ribe za nacionalizam

hey, captain :)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲