Ae da nastavimo ovde da se lakse prati.
@cali zanimljiva prica, nisam cuo za njih ali hvala overice se svakako!
@Lucky Sve sto pricas je na mestu, medjutim ako pogledas prvi post videces da je meni originalna ideja bila pasta i da po tome budem prepoznatljiv, jer i dan danas posle silnih bumova sa hranom nemas normalnu pastu u gradu. Agi pastu i slicne ne smatram za hranu samo da bude jasno. I da, ne mora da bude samo pasta u ponudi ali recimo po njoj i tim sendvicima da budem jedinstven. Video sam da vec ima ta sendvic prica na dorcolu ali ne mogu da se setim gde sam video.
Sad sto se tice pice...
Ideja za picu se stvorila sa ludim sesirdzijom tamo negde u septembru ako se ne varam a mrzi me da trazim. Nemam ni ja neograniceno vremena a sigurno sam od tada ulozio nekih 200 sati u citanje i istrazivanje, 100 sati na mesenje pice i na desetine sati na gledanje raznih klipova. Fora sa picom je sto ima toliko promenljivih da je jako tesko praviti konstantno dobru picu iznova i iznova kao pocetnik. Temperatura brasna, temperatura vode, kolicina soli, kolicina kvasca, hidratacija testa pa onda temperatura prostorije u kojoj odmara testo, temperatura rerne i mnostvo drugih. Moze da me usere jednom ali to treba ponavljati iz dana u dan svaki dan na istom nivo. Evo 2 slike dole gde je korisceno "00" brasno u dve razlicite peci. Jedna je pecena na 250C dok je druga na 400C+. Pored svega pomenutog i zivot mi nije najsredjeniji i rastrzan sam na 100 strana a uz to radim 2 posla gde sam proveo 3 meseca preko od tada.
Malo sam se iskenjao, ali htedoh da objasnim da nije bas tako jednostavno i da sam svestan da prolazi vreme medjutim ne mogu nesto na silu kad jbg nisam spreman.
Uzeo sam da resavam jednu po jednu stvar pa se nadam da cu uskoro resiti i na sta cu se fokusirati.
Oddball i satan su prokomentarisali pa nisam zvao druge, ali svi su dobrodosli. Ko bi bio zainteresovan da proba proizvode iz moje radione? Moglo bi i neko okupljanje da se napravi ako vas puste zene!