fato, ako ikad pravis pravu pec, voljan sam da pomognem!
ovo smo se burazeri i ja iscimali sa caletom pre korone, super je ispalo za nekih 300e i dve nedelje zajebavanja:
sto se testa tice koristio sam djubre sastojke/brasna i najjace mi je bilo kad sam provalio da identican recept, identicni postupak, identicni sastojci i odnos, ispadne drugacije. rekao bih da je glavna "tajna" naci konzistentno brasno, ova domaca su opasno neuhvatljivo sranje koje treba zaobilaziti ako se juri konstantno isti rezultat. i dalje je ozbiljno cimanje sa otvorenim plamenom i temperaturom koja varira, cesto se previse nalozim pa mislim da je vatra slaba ili guram picu dublje nego sto treba, cak i kada "natopim" pec jedno 2-2:30h jakom temperaturom. i najgore od svega, nemam kontinuitet i sve sto "naucim" kad zaredjamo i pravimo dve nedelje stalno, potpuno ispari narednih par meseci kad je pec neupotrebljiva i sve bude uzalud, ali sve u svemu odlicna zajebancija!