Slazem sa da je rizik sigurno veci sada nego prosle godine i jos veci nego li 2021, ali jbg nekad mora da se krene!
Pasta mi je prvobitna ideja jer bas kidam kako spremam, barem po recima onih koji su ih probali. Drugo, pasta mi deluje kao jeftina investicija... Nekoliko tiganja i indukcionih resoao pa i da propadne necu da zalim previse, plus sto pasta i namirnice koje se koriste tipa beli luk, m.ulje, ljute papricice, pelat, panceta i ostali imaju neogranicen vek trajanja pa se nece topiti pare na bacene namirnice.
Agi pasta i pasta bar su mi uzasni na primer... a sto se restorana tice jos nisam probao pastu da kazem da je dobra i da vredi novce koje kosta. Amici, botako i ostali su precenjeni gde je prvi dno dna a opet oba su puni ko oko. Zato bih hteo da ponudim neku kvalitetnu pastu sto bi kasnije preraslo u restoran ili piceriju ako bi islo kako treba.
Za azijske stvari nisam bas siguran koliku bi prodju imale kod nas jer ljudi jedu ili picu ili mesiste. A i ko za baksuz obisao sam aziju uzduz i popreko a zaobisao indoneziju i filipine!
"U slucaju da ti pasta nije po volji, sef je tu da ti udovolji. Nabosce te pesnajom u glavu i sa cvorougom i kintom u dzepu ti si u pravu! Dodji i drugi put i uzivaj u pasti, jer sef u svakom trenutku moze da te casti!"
:DDDD Imas 30% popusta na pastu kod mene ako uzmem ime!