Moji "na selu" još uvek domaći paradajz gaje, tu se najviše vidi razlika između domaće i industrijske hrane. Jes' da ga krvlju zalivaju i pola uvek propadne, ali kad odsečeš pljosku pa staviš na sendvič, nema ništa bolje, i ne može da se poredi sa ovim mokrim sunđerom što "nam prodaju" na pijaci i u marketu.
Au što je ovaj google translate app na telefonu zgodna stvar. Samo uperiš kameru u neki dokument i on ga prevede, baš mi sada pomogao za neki norveški 🙂
Jbt, ovako nešto sam gledao u onim Posle 2000. emisijama, a sada to živim 🙂
edit: kapiram da to već neko vreme radi, nego eto, nije mi trebalo, pa nisam ni obraćao pažnju, pa se sada iznenadio kako u stvari dobro radi 🙂
Verovatno nismo iste internete pratili, vrati se na prethodnu stranu topika, imaš tu malo više informacija, ali Morbius ima 117% kod kritičara, 220% kod publike, i zaradu od trilion dolara :D
Čak je spreman i scenario za Morbius 2: It's Morbin Time.