kakva rakija 😞 osecam naparfemisanih 42%, ukus drveta od opiljaka hrasta, odlezalo u prohromu, destilisano defragmatorom, sigurno je i 10 godina stara !!1
salim se, srpska rakija je otisla u 90% slucajeva u krasni, svi su presli na industrijsku proizvodnju kao po evropi i ubijaju pojam domace srpske rakije (drzava u tome svrsishodno pomaze) nisi obavezan da naznacis od kojih kombinaicja voca je napravljena, nisi u obavezi da naznacis nacin odlezavanja, ali si u obavezi da uvedes malte ne haccp sa 90 strana pravilnika i kojekakvih investicija, a vidimo da sada najavljuju i 20 l po domacinstvu godisnje limit
od svih rakija koje sam probao ( u glavnom zbog posla), a to je pa bas dosta toga, mozda bih za 2 proizvodjaca rekao da su 100% kvalitet bez aroma (bojkovcanka i manastir kovilj)
moja je radza oldskul, malo se namrstis, malo se iznenadis, ali posle bude mac mac 😄 generalno nije u trendu kao sve ovo sto se prodaje sa fensi pakovanjima i fensi cenama
kako smo od kriptovalute dosli do rakije ne znam 😄