Jump to content

Eurosong 2008 - drugo polufinale

Recommended Posts

Island je imao baš dobru dens pesmu, fina melodija, može da se đuska komotno.

Al zato Švedska uguši nekim filingles smorom, ne hvata uopšte.

Turci imaju iznenađujuće dobru pesmu, neki modern rock, gg.

Ukrajina - nije loše, slušljivo. Mogli su malo jači bit da ubace i neku masnu bas liniju pa da bude "intenzivnije".

Litvanija - ako je već ovakva rock-opera-like pesma, onda su mogli i nekog boljeg pevača da pošalju... ovaj baš nema takav kapacitet. Steel solo malo vadi stvar :)

Edited by voodoo_

1. Island - U, odlican je ovaj DJ Bobo meets Scooter Islandjanin, nesto mi ovo sumnjivo da mozhe da prodje dalje, suvishe je agresivno za evrovizijsku publiku.

2. Svedska - Odlicno su uradili foru da pevacica bude crno bela, bash kao na nacionalnom svedskom takmicenju. Mislim da bi ova mogla da prodje dalje, posebno sto je poznata i pevacica, a i svedska realno uvek prodje nekako ok.

3. Turska - Ne mogu ovi da ponove uspeh Atene sa Evrovizije 2004. beshe, a i problem turskog je sto je mnogo "folkloran" ili ga barem ovaj lik takvim predstavlja, i onda tipichna dz dz pesma izgleda smeshno. Jedino ako drugi budu loshi, pa se ovaj nekako provuche. Al' dobro, sigurno vudu glasa za njih ;)

4. Ukrajina - Veliki favorit da se plasira jako dobro finalne veceri, a ne samo da prodje u finale tako da mislim da ce ovo za nju biti lagan prolazak dalje. Em dobro izgleda, em ima Evrovizijsku pesmu. Interesantno je da je i Ukrajina izgleda pronashla dobru "nit" za pesme Eurovision tipa, svak egodine od pobede ruslane imaju sjajne numere, osim bash tad kad su bili u Ukrajini kad su pobedili oni reperi, al' cisto zato sto su imali politichku pesmu.

5. Litvanija - Nomadi u noci, ovo je neka pesma za Nikolu. A ovaj sto peva izgleda kao Stator sa dugackom kosom. Brate, kakva je ovo pesma ... osim ako ostatak istocnog bloka ne bude potpuni raspad, ovaj ce da se pakuje gajbi.

Chekaj te Georgia-u tj Gruziju, riba em shto je slepa, em shto mega peva, em shto je dobra pesma, em shto su na pochetku svi obucheni u crno a onda u sekundi postanu beli...ja znam kako ;)

beshe 12/13 ako se dobro setjam...

Ostali su djene djene, nishta specijalno meni lichno...mada spominju makedoniju kao favorita - koja je 18ta.

Bugari imaju chudno simpatichnu pesmu...neki futristichni brejk dens koji se preshaltuje na retro pa se produzhi u hibrid

I pirati su okej...pogotovu shto je danas ovoj sa velikom dojkom...dotichna izletala napolje xD

Najvetje razocharenje je Moldavija/Malta (mesham ih) sa pesmom Vodka, riba koja pokushava da iskopira ruslanu...i bash je nekako razdrndana pesma.

Takodje mi antipatichno shto chehinje se gube kao da je neki mega brzi ritam, a pesma je lagana...mada im je oproshteno sobizorm kako izgledaju :) pogotovu shto su dve bliznakinje ^^

Sve u svemu meni je Georgia > All. Zapravo sad bi pucao na to da tje oni da dobiju...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

6. Albanija - Da nema ovaj tipichni albanski glas, koji mozda dolazi i od toga sto ima 15 godina, imala bi finu Evanescence pesmu za otpevati, ovako nije ni blizu onoj albanki sto je prvi put pevala za albaniju mislim 2005. ili 2006. cak, sto je imala onu kechi pesmu.

7. Svajcarska - Veteran San Rema peva za Svajcarsku, nije losh, nije losha ni pesma, ali to meni jednostavno ne pije vodu za

8. Cheska - A sad malo da vidimo kako izgleda Pussy Cat Dolls na cheshki nachin :)) Ako nastave ovako pochece stvarno da pevaju "loosen up my buttons" :)) Mislim da ce ona uz pratece igracice biti dovoljna da prikupi dovoljan broj glasova da prodje u finale, ako nista a ono vizuelno, ali sacekajmo svih 19 pesama :) Mis'im, realno, da se razumemo, pesma je govno :)

9. Belorusija - Postoje odredjene rechi i fraze koje ne smete staviti u pesmu, posebno ne u refren iste. Jedna od njih je "Asta la vista".

10. Letonija - Ovo "pirates of the sea" se meni nikako ne dopada, sta ga znam. Moguce da ce proci u finale jer pesma jeste delimicno u evrovizija fazonu, ali kad bih ja birao ko ce proci dalje, oni ne bi sigurno :)

Bugari sabijaju sa ovim elektro-štajedaje.

Doduše ovo "Didžej tejk mi avej" zvuči ko da ga je smišljao didžej vudumen ;D

Gruzija isto super. Pevaljka ima malo dečački glas al jebiga, pesma je ok i nastup je dobar.

Mađarska - sentiš direktno iz osamdesetih. To naravno ne može biti loše. Ko kaže drugačije je bezosećajni bastard.

Kipranka ili falšira brutalno, ili se nisu dogovorili u kom će molu i duru da pevaju.

Edited by voodoo_

bugari odlicni, ovo sam slusao jos cim su izabrali pesmu

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

LESKO

si ti pricao za ukrajinku??

ZNACI KOJA BOMBA JBT

i klempava cehinja.. fap fest

dadadada...

devojka je zlo,stvarno...znaci SVE ima!!!

Bugari sabijaju sa ovim elektro-štajedaje.

Doduše ovo "Didžej tejk mi avej" zvuči ko da ga je smišljao didžej vudumen ;D

hahahaha :D

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

bilo me je sramota da gledam ovo glupiranje ovo dvoje

makedonija dobraaa!

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

11. Hrvatska - Meni je ova pesma glupa :( Nekima se dopada, meni ne znam, bezveze, otkud znam.

12. Bugarska - Koja debilana ... ne znam kako ovo nekome mozhe da se svidi :) Mis'im ok, jeste da im kruko mixuje, ali brate, cak ni to nije pomoglo da budu ok! :}

13. Danska - Koja glupa pesma josh jednom :) Lik je dodushe rekao "Hvala vam puno", to nije loshe, medjutim josh mu je puk'o glas pred kraj i nekako glupa pesma sta ga znam.

14. Gruzija - Hm ... ajmo ovako + dobra melodija, + dobar scenski nastup, - melodija deluje jako "pozajmljeno", - mnogo joj je losh engleski :( to bash ume da zakolje pesmu. Cudi me ako je vec toliko pevala po svetu, sta ga znam. Mozhe ovo visoko da ide, ali nisam siguran u pobedu.

15. Madjarska - Niko nije ocekivao da ce Madjari da imaju brzu pesmu ;) Meni ovo malo dosadno :)

16. Malta - Ova je opusteno digla neku nashu pesmu, ali sad ne mogu da se setim koju. Uvodni ritam je tako poznat da je to neverovatno. Ime pesme je inache big no-no tako da sumnjam da ce daleko proci. Mozda je mislila da ide u Rusiju a ne u Srbiju, pa kao "vodka". Sve je to njima isto pa se zeznuli :( Ali ima dobar glas ova, kako god da se zove.

17. Kipar - Ovi nemaju loshu pesmu, posebno sto je lagani miks kojechega. Deluje mi da ce ako nista moci da pokupi glasove penzionera, sto cesto ume da bude dovoljno :) Vidim da je i izgleda popularno da zhene koriste mushkarce kao stepenice ;))

18. Makedonija - Da li ce Balkan biti toliko shkrt kao pre dve vecheri kad ni Slovencima ni Crnogorcima nije dao dovoljno glasova? Stay tuned! I ovo je vec vidjena pesma, ali sta ga znam. Kao da fali malo tempa da bude hitichna, ovako je suvishe "mlaka".

19. Portugal - Ova kao da je pobegla sa kastinga za WoW WotLK i doshla da peva na Eurosongu. Iskreno se nadam da ovi nece proci dalje :)

Nisam skapirao sto su "prozivali" makedoniju sa onim "uuu" pred pesmu? Ocekivao sam da ce to biti za Albaniju pre nego za Makedoniju :))

Bogami, drugo veche deluje mnogo jache nego prvo ... Ovde ce biti tezhe odabrati 10 koji prolaze dalje, ali kao i uvek, da probamo:

1. Švedska

2. Turska

3. Ukrajina

4. Ceska

5. Letonija

6. Gruzija

7. Kipar

8. Makedonija

9. Danska

10. Hrvatska

Ajde neka bude ovako. Dance i Hrvate sam ubacio teshka srca, ali ipak moram da gledam shiru sliku.

laki mrzi bosance i hrvate. pesma uopshte nije toliko losha, ako izuzmemo onog matorog koji kenaj da je internet ili shta vec:)

hahahah :))

u kratkim crtama ...

- ukrajina: mega jbj, dobar glas, pesma pevljiva, ulazi u ushi ... potencijalni pobednik, sto rece neko za ukrajinu, uboli su opet pesmu

- gruzija: moj favorit, extra glas, vrhunski scenski nastup, odlicna pesma ... samo mi smeta malo izgovor engleskog ali jbg

- hrvatska: jako prijatno iznanadjenje ... matori je zakon, samo bih voleo da je stvarno odrepovao, svejedno smeo pokusaj

pogledah evo ovaj "prelet" preko svega...manje vishe bla trutj a, kad ima lepih seka u "scenografiji" mozh' da prodje...

mada schwedzhanka je pre 10 godina bila uber, sad vishe nije onako hmmm "sochna" ;o))

al ono schwedi, ukrajina, gruzija, danci nije loshe...od ovih sto se vama ne svidzhaju malta meni moz'da prodje...

Lucky,pa de je bugarska? :P

Gruzija i Ceska i eto Bugarska,su mi favoriti za ovo polufinale :p

edit: Ova Spanija brate,bice poslednja

nope, klace se sa portugalijom i kineskom glasackom kutijom za zadnje mesto :D

YAY! gruzija usla u finale ... i ukrajina i hrvatska isto

/edit: WTFOMGBBQ!!!! ono govno iz portugalije uslo u finale, koji je ovo kurac bre

Edited by Blackadder

Da vidimo koliko sam ub'o ovoga puta :)

Prosli u finale su:

1. Ukrajina - ok

2. Hrvatska - ok

3. Albanija - omg, iako je melodija ok, nisam se nadao da ce ova da prodje zbog glupog glasa.

4. Island - mislio sam se ove staviti, bili su mi 11. na listi :)

5. Gruzija - ok

6. Danska - ok

7. Svedska - ok

8. Letonija - ok

9. Turska - ok

10. Portugal - omg ?!?

Dobro, imam isti procenat kao u prvom polufinalu, 7/10, nije loshe :)) Island mi je ok da prodje, Albanija slicno, samo da ima bolji glas ova mala, ali Portugal? Pa pesma je bash glupa :) Ako nista nije prosla "vasha" Bugarska debilna :)