Jump to content

Ceed vs Punto

Lucky

Recommended Posts

naravno.

znam one test voznje sto je priredio ovaj sat kako vec,pola njih iz milanovca,cuprije,tutina:D bolje od floride nije videlo,a kamoli da imaju da kupe.i sve nesto kao kenjaju,kao da da dobar,dobro se ponasa u krivinama.pa naravno da je dobar nabijem te na onu stvar kad vozis hondu civic:)

*edti kakav crni autosvet lol

Edited by kakoo

salt wat fish fresh wat fish?

zvao sam deltu i imaju na lageru par necarinjenih punta.on bi me dosao 1,4dinamic,dakle automatska klima,mp3, manje od 11k negde oko 10.600.e sad me zanima,zasto si ti rekao da ne bi uzeo punta?ja iskreno ne vidim ni jednu zamerku.

omgwtf?

Jesi ti siguran u to sto pricas? Redovna cena Grande Punta u opremi Dynamic, dakle klima, mp3 itd, je 14.500 - 15.000 evra. Proveri ti to, ako je istina - odlicna kupovina!

Ceed je dobar, stvarno svi kazhu, a i kod nas ima garanciju od 7 godina, to je onako, dosta dugachko rekao bih :)

S tim sto se garancija od 7 godina placa, ali i ovako je 5 godina, sto nije malo.

http://www.kia.co.yu/zastupnici/testdrive.php?id=71

ova test voznja,kako funkcionise jel zna neko??kaze podaci moraju biti tacni,kao i datum voznje,sam biram?

Pozovi 316-69-03 i proveri kad je raspoloziv auto za probnu voznju. Nema potrebe nigde da se prijavljujes.

Ako oces jos dodatno da sebi olaksas - reci da si citao test na Speed Industry sajtu i da te bas zanima taj auto omg!! :)

PS > Mozda ne bi bilo lose kada bi admini malo odvojili ovu spiku u poseban topic?

facebook.com/speed.rs

ma bre to je bez carine i pdva.naravno.dakle -40%.placam valjda 13 i na povracaj dobijam 2k eura.

taman sam kapirao da ce ivan da odvoji i da mi opet metne neki pogrdan podnaslov:/

vec vise od pola sata je zauzeto,zovem kiu:\

Edited by kakoo

brate platim nesto ispod 13k,to je bez carine.i onda na ime pdva dobijem povracaj jos 1.6 valjda ili 2k ne znam sta je za bravo sta za punto.i ja sam pomesao cene poslednjih sat vremena sam sve zive isprozivao:)

i posebno se cini mi se racuna pdv i carina.dakle 10.600*1,2=12.720.dakle 2120 za pdv ili sta je vec prvo.

i 10.600*1,18 =12.580.dakle 1980.ako uzmemo da je 14.750 cela cena,ja ga dobijam za 4100e manje.

lol

znaci dobio sam kiu posle nesto vise od sat vremena zvanja.au.pa ja cu ovo sutra da probam i kaparisem.1.4 benzinac.sa standarndnom opremom ima:manuelna klima,mp3 komande na volanu 6 zvucnika,kozni volan i jos mi je nabrajao jedno 5 stvari.ja prvo kao,pa sta najjaca oprema ima samo jos automatsku klimu,on kaze gospodine ovo je najslabija oprema.LOL.

videcu da testiram sutra 1.4benzinca od 109 konja i 1.6 dizela od 90 konja koji je startniji kaze ovaj baja:)samo me zivo interesuje kakva je finalna obrada,ako je dobra(meni to dosta znaci,jer kad ucem u stari fokus dodje mi da povratim),uzimam 90%.

normalno:)lol nisam ni mislio nista drugo od fabricke.ma ne znam nista,nisam stigao danas,trebao bih sutra poc da pogledam.nisam ga nikad zagledao iz blizine,tako da postoji jos onih 10% da ga ne uzmem.

ne lezi vraze,keva kaze da ni akcija da uzmemo dva polovna nije losa.u tom slucaju bih ciljao na neku lagunu kao jednu i eventualno 206 ili polo.

• 2 weeks later...