Jump to content

Darksiders 2

Al Bundy

Recommended Posts

Koja prelepa igra!

Dostojan naslednik keca.

Moji neki utisci (4h19m ingame)

Vizuelno - prelepo!

Tabanje je dosta fluidno, jedino što malo upada u oči jeste to što i nema baš puno raznovrsnosti međ' protivnicima, više su varijacije jednog te istog.

Zvuk je sasvim solidan.

Protip - igrajte na najteže, jer je prilično lako. Mislim da je jednako teško kao i najteži nivo u kecu, što je sasvim korektno.

sad sam instalirao i izcrashovao mi je graphics driver jedno 5 puta za 15 min igre pa apdejtujem na nove, pa cu da bacim dal je do toga bilo, imam MSI gtx560ti...

utisak bacam kad se izigram do ispadanja oka :tf:

za ovih 15 min sto sam igrao deluje do jaja, igram na apokaliptik afkors

edit: fejl, driver mi je vec up-to date... hmmmmm what do

bYPY2.jpg

what the fuck

Edited by Shale

Posle par sati googlovanja i menjanja svega sto ima i nema smisla, smanjenje rezolucije na 1680x1050 i blokiranje darksiders2.exe u firewallu je bio winning combo, sve ostalo sto sam probao od vsynca, forcovanja AA, AF, capovanja fpsa na 60, do overlockovanja/underclockovanja graficke i disablovanja interneta.

Do jaja igra, jedino manjak opcija je trash zbog toga sto je console port i ne postoji opcija re-bindovanja keyava, te na 6 je izbindovan core spam skill... takodje mi senke idu na kurac, ne znam ni kako se zove to, nije drawdistance nego nesto drugo, senka drveta na (lupam) 20 metara od mene izgleda kao u minecraftu, a kad pridjem onda je sve ok. Ima jos gluposti al sve su sitnice, DEATH COMES :tf:

ubio sam ga na lvl 1 na najtezem, mada isti qrac oneshotuje na svakom difficultiju... samo mu gledaj u weapon, ima 2 poteza, jedan je direktan overhead smash za koji je strafe u stranu dovoljan, drugi je cleave za koji moras da mu odes iza ledja. Kad padne na 50% Hpa pocinje da radi specijale, udarac krece tako sto krene da cheeruje i dize sekiru u vis, i odma potom opali 3 puta shockwave koji je malo bangav za dodgovanje, mada koliko sam izvalio kad padne na pola on krene ka centru platforme - kod najveceg stuba, i mozes da ga knockbackujes dok on pokusava da se pozicionira i time mu skines i ~20-30% hpa.. :P

Sredio sam problem sa crashovanjem...graficka mi je zvucala kao mlazni motor i overheatovala se jer je izbacivala ko zna koliko fpsa jer igra nema "fps limit", te ni Vsync ne radi nista

ovaj programcic je kao addon za nvidia control panel i ima opciju limitiranja fpsa..korisno za sve igre sa ovakvim problemom tj. console portove

http://downloads.guru3d.com/NVIDIA-Inspector-1.94-download-2612.html#download

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Meni je bila gotivna igra. Dopalo mi se što su lepo uzeli ono što su ljudi zamerali kecu i ispravili i to je to.

Možda mi je doduše malo predugačka za moj ukus, pri čemu ja nemam problem kad je igra dugačka ali sve ide nekim finim tokom, recimo kao HL, ne sviđa mi se kada veštački produžavaju dužinu na one glupe fore tipa - "da bi se ovo aktiviralo moraš da pokreneš tri prekidača na tri kraja sveta" i onda svi imaju iste protivnike i tako kad njih srokaš ideš ponovo na početak pa na drugu lokaciju, pa treću itd.