iguana Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Novi Audi A4.... Audi - tamo gde dizajn ide da umre Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 Да ли се ово разликује од претходних пар генерација А4? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 zapravo ovo se dosta razlikuje od prethodnog modela ako neko ne vidi razliku između ovoga: i ovogaonda jebiga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 togfu, nisam siguran da je to baš aktuelni, mislim da je to onaj prvi iz 2008, a ima i restyle posle tog. Razlika je u LED farovima napred i pozadi, unutrašnjosti i prednjoj maski. Razlike ima itekako, i napred i pozadi sa ovim koji tek treba da izadje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 29, 2015 Report Share Posted June 29, 2015 u pravu si, evo našao sam sliku i te novije facelift verzije, ali mislim da i dalje postoji velika razlika između novog i starog. Meni je zanimljivije to kako sada audi i VW modeli sve više i više liče (ok, ličili su i ranije), oba proizvođača su sada u toj nekoj "oštre ivice" fazi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Ja sada trazim model kao ovaj sivi (2008-2012),ove novije ne bih uzeo ni da je ista cena :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 uočio sam dve razlike, i am designer. Nikolasi, treba li ti UX designer? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 koliko god bio isti taj audi mnogo bolje izgleda uzivo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 Hahhha @f4ts0 Novi A4 se znatno razlikuje u platformi, sasiji, laksi je preko 100kg od prethodnog, bezbedniji je itd. Ali....mogli su ga malo promeniti jbg :( ne deluje mnogo premium-astije od npr.Passata novog 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2015 Report Share Posted June 30, 2015 to je zbog amerike u pozadini na prvoj slici!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts