Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,068 topics in this forum

1. Microsoft Intelli 1.1

• 2 replies
    • 815 views
  2. Compact Flash

• 1 reply
    • 487 views
  3. Kupujem

• 4 replies
    • 982 views
  4. Graficka na prodaju...

• 1 reply
    • 679 views
  5. Kupujem dzojstick

• 0 replies
    • 559 views
    • 2 replies
    • 1k views
    • 0 replies
    • 463 views
  6. processor za guitaru

• 0 replies
    • 341 views
    • 0 replies
    • 477 views
  7. Ploca i procesor...

• 0 replies
    • 420 views
    • 0 replies
    • 511 views
    • 3 replies
    • 1.1k views
  8. kupujem igru

• 0 replies
    • 605 views
    • 0 replies
    • 799 views
    • 11 replies
    • 3.3k views
  9. Recikla

• 0 replies
    • 4.7k views
    • 2 replies
    • 1.2k views
  10. Kupujem hitno...

• 1 reply
    • 1.5k views
    • 3 replies
    • 1.5k views
  11. RAM

• 0 replies
    • 500 views
  12. notebook

• 2 replies
    • 826 views
  13. Homicide

• 0 replies
    • 439 views
    • 0 replies
    • 431 views
    • 3 replies
    • 965 views
    • 0 replies
    • 471 views

• Topics

• pa jedina deluje da je zapravo iz "holivuda" glumica, ovi drugi svi neka "straight to tv" produkcija iz rusije 🙂 pa ok, možda se nešto drugačije kapiramo oko toga šta bi bila kurva koja uživa u svom poslu 🙂 ja sam u fazonu to je nimfomanka npr, a ovu nisam tako doživeo, više mi deluje da odrađuje posao uz "minimum cimanja" (pun intended) 🙂 tj. više bih je posmatrao kao standardnu kraljicu noći kako je imaš po definiciji koja makar u mojoj knjizi ne uživa u tome što radi nego prosto radi to što jedino ume uz manje "modifikacije" 🙂 to da hoće princa na belom konju i da pobegne iz svega je "normalno" jer to bi svaka htela, i ok, prihvatam da konstrukcija gde živi i sa kim ne mora nužno da kaže da je "bez dinara".  
    • Odgledah Silo sezonu 2. Iako su epizode generalno interesantne, ne dopada mi se što je opet sve bitno sabijeno u jednu epizodu i to naravno poslednju. Slično je i u prvoj sezoni nego je bila nova pa dok se upoznaš sa konceptom siloa, kako funkcioniše itd to je donosilo dodatnu interesantnost, a ovo sad već sve znamo i onda nema više tog momenta. Skinuo sam pre neki dan knjige tako da ću da uzmem to da čitam, jer će ovo da bude i sezona 3 i 4 i to realno pričamo o tome da tek 2026 ili možda i 2027 bude ta četvrta sezona, pa da ne bih opet čekao devet epizoda u sezoni samo da bi se u desetoj nešto razrešilo 🙂
    • kad pre više nije free!
    • verovatno je slična filozofija kao sa ostalim delom automobila unutra. imaš čak i neke SUV koji iznutra deluju kao da sedaš u fiću. Na primer Velar mi pada napamet koji je ovako kao čamac ali pozadi mesta za decu samo ima.
    • Ide i u "Srusila se nadstresnica" topic 😄     
  • Create New...