Jump to content

• Topics

• Drugari par pitanjaca, bavim se frizbi golfom i sad kreće sezona turnira po 'ladnome, pa mi treba iskustvo hajkera, planinara, putara i ostalih koji se zajebavaju po snegu / hladnoći: Koji aktivni veš je cenovno i kvalitetom prihvatljiv? Više sam zainteresovan za ovaj kao "merino vuna" fazon jerbo ne znam za bolje, možda ima i boljih rešenja? Izlaze mi raznorazni proizvođači - Decathlon ima neke svoje kao serije koje su nešto jeftinije od ostalih, Woolona ima kul izbor, itd... U teoriji hoću da se opremim da sam što mobilniji, u smislu da ne moram da nosim i jaknu preko a da mi bude toplo, a ako može iz dva sloja - odlično xD  
    • Najveci si Srbin, ako ne jedes govna - prosto
    • najbolje da dam 30k za kineza  i da cekam rezervni deo 6 meseci
    • Nadam se da nisu ligamenti, ne deluje mi tako. Moze meniskus da bude, ali to od Noleta da pokupi fore za oporavak 😉
    • Mislim da se nikome ne isplati da uvozi auto od 10-15K evra, jer će na njemu da zaradi krompir pa makar posle zarađivao na servisu. Ova neka klasa 25-35k je trenutno i kod nas verovatno neki sweet spot pa Kinezi tu gledaju da se uguraju sa sličnim cenama ali boljom ponudom u smislu opreme i slično. 
  • Create New...