-
Topics
-
jes to je to 😞 jbg delovalo mi je dovoljno slavic da provalim da nije iz amerike ili šta god a opet nisam se detaljno udubio da vidim dal su neka kola koja baš nema kod nas u srbiji, ali dok sam pisao post sve mi je više delovalo da može biti nešto matoro.
-
Ovaj konkretno snimak sigurno nije od nas jer prosto ovakav auto put, tj takve podele i takve bandere, ne postoje kod nas, moja pretpostavka je da je neka srednje-azijska zemlja. A to podržava i činjenica da snimak prenosi portak koji je najčitaniji u ZDK, a kad pogledaš ZDK je Zeničko-Dobojski Kanton 🙂 I jeste Lada Granta što opet podrazumeva neke zemlje koje gravitiraju Rusiji ili možda i sama Rusija. A isti klip imaš da nađeš od srpskih preko španskih i ruskih kanala na društvenim mrežama i isto je sečen jer svi hoće da dobiju lajkove na konto "ludaka".
-
Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo. Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0
-
PR odeljenje Tesle - u kul slika, daj da okačimo ovu gde lik ide i mopom čisti patos u prvom planu :))
-
ovo podseća na onu cancelovanu seriju sa onom debeljuškastom što uleće da spašava biznis prodaje maple sirupa, samo je ovde med 🙂
-