-
Topics
-
-
Kad smo već kod takvih "trauma", meni se baš urezalo odsecanje ruke Luku Skajvokeru, pa mi bilo lakše kad sam video da su mu napravili drugu, pa mi je neko objasnio da to nije tako u stvarnosti, i imam utisak da od tad vučem neki nadprosečno visok strah i neprijatnu reakciju i na pomisao gubitka udova, i kad to vidim, nekako ostalo pojačano čini mi se zbog toga :/ Neka jeza me prođe i kad pomislim i kad vidim takvo nešto.
-
Bukvalno, pošto žena vozi i dalje moj Qashqai koji je 2018. godište i ja ga uzimam da ga vozim na servis, menjanje guma i slično, onda sednem jednom u par meseci u njega pa uporedim sa Sportage-om koji je šest godina mlađi. Ok, da zanemarimo automatski menjač, jači motor i malo više prostora, nešto je drugačiji tip automobila, ali sve ostalo tipa utisak u vožnji i slično je identično 🙂 Veći je ekran i sada imam potpuno digitalnu tablu ispred sebe, gde mi ona sa analognim cajgerima i ekranom između iz Qashqai-ja deluje zapravo i bolje I da, više pišti i kuka na raznorazne random retardirane situacije u našem saobraćaju, to zapravo nisam siguran da li je dobro ili loše... Ali kako auto skuplji a marketing budžet manji?!
-
porše kajen ev kupe ako si idiot sa mnogo novca, evo sad možeš i ovo
-
kreću prvi koraci ka rešavanju gorućih saobraćajnih problema: https://www.instagram.com/reel/DYkIo4WsMMZ/?igsh=MXkwamJhNzh2dHcwMA==
-