Jump to content

• Topics

• kakav bizaran način da se obogati čovek
    • Pojavile se nove fotke onog nesretnog čoveka vlasnika fabrike, najzanimljivije je ato Rajanair se i dalje ne javlja a nisu ih ni kontaktirali. Čekaju istragu. Naravno advokat ima planove : Од званичног извештаја зависи и то кога ће тужити, као и колику одштету ће тражити. “Постоји више начина да се дође до одштете. На пример, могли бисмо да тужимо и 'Боинг' или 'Џенерал електрик', који је, колико ја знам, заједно са ЦФМ-ом, произвођач мотора… Тренутно смо у раној фази поступка, тако да питање одштете у овом тренутку није главно. Али сигурно је да ћемо тражити значајну одштету од свих који буду одговорни — 'Рајанера', 'Боинга' и других. Наравно, под условом да се утврди њихова одговорност, а ми сматрамо да је врло вероватно да она постоји”, истиче Цијарас.
    • kabrioleti su zamišljeni kao nečiji drugi ili treći automobil. ono, jedva čekaš da ga voziš vikendom ili tako to. ne da ti je daily. naravno to sve pre ovih kriza, pa sasvim razumljivo danas gotovo da više nemamo kabriolete u ponudi proizvođača. ono jebote audi je u nekom trenutku imao i a3 kabrio u dve generacije, a sećate se početka 2000-ih koja je ludnica bila sa 206CC. a danas im je normalno da na zvaničnim sajtovima skrolaš kroz ponudu polovnih vozila. 
  • Create New...