Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,713 topics in this forum

• 0 replies
    • 451 views
    • 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 355 views
    • 0 replies
    • 476 views
    • 0 replies
    • 351 views
    • 0 replies
    • 1.8k views
  1. REVIEW: The Park

• 0 replies
    • 523 views
    • 0 replies
    • 473 views
    • 0 replies
    • 416 views
    • 0 replies
    • 554 views
    • 0 replies
    • 462 views
  2. REVIEW: Armikrog

• 0 replies
    • 373 views
    • 0 replies
    • 425 views
    • 0 replies
    • 570 views
    • 0 replies
    • 594 views
    • 0 replies
    • 406 views
  3. REVIEW: FIFA 16

• 0 replies
    • 524 views
  4. REVIEW: SOMA

• 0 replies
    • 420 views
  5. REVIEW: Mad Max

• 0 replies
    • 484 views
    • 0 replies
    • 504 views
  6. REVIEW: Stasis

• 0 replies
    • 407 views
    • 0 replies
    • 573 views
  7. REVIEW: Until Dawn

• 0 replies
    • 508 views
    • 0 replies
    • 430 views
  8. REVIEW: Zombi

• 0 replies
    • 456 views

• Topics

• Ima digitalnu tablu kao GSI, ali ima i npr. merač pređenih kilometara koji je ispod haube. 😃 Moraš da digneš haubu da bi video koliko je auto prešao. Svakako nije za carbage, posebno kad ga vidiš uživo, ogroman je i sve dobije drugu dimenziju. 
    • Dobro, malo je "senzacionalističko" ovo da je svaki treći dobio negativan odgovor, jer je svaki treći koji je tražio info od tih 200 koji to traže, što globalno nije baš neki veliki procenat a čim se tamo obreo imao je sumnju.
    • pa da nema ovog čudnog prednjeg dela (jel mu se to još otvaraju i farovi pored ovih osamdeset farova napred?) ne bih ga ja stavio u carbage, sa strane deluje jednostavno kao automobil 🙂 unutra čak deluje neobično techie, ne vidim dobro ovaj "HUD" ali deluje kao neki ful "ekran" da ima 🙂
    • čitao sam pre tipa godinu dana neki članak gde su rekli da uprkos super rezultatima i gledanosti ponestaje materijala za kvalitetno pisanje plus su se i glumci zasitili i imaju svoje druge projekte itd. nisam ovo gledao pa se nisam ni posebno fokusirao na članak, iako mi stoji na tamo nekoj listi za gledanje.
    • a, ne, ne, ja ne gledam tportal, samo index! A što se ove odluke tiče, iako mogu da je razumem u neku ruku, ja vidim da ovo samo znači da po ubrzanom postupku možemo očekivati osiguravajuće kuće u kineskom vlasništvu u evropi koje će da osiguravaju kineska vozila i to tipa duplo povoljnije nego što zapadnjačke osiguravaju zapadnjačka vozila 🙂 aka - još će da poboljšaju prodaju kineza 🙂
  • Create New...