Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,666 topics in this forum

• 0 replies
    • 161 views
    • 0 replies
    • 142 views
    • 0 replies
    • 132 views
    • 0 replies
    • 130 views
    • 0 replies
    • 120 views
    • 0 replies
    • 119 views
    • 0 replies
    • 115 views
    • 0 replies
    • 83 views
    • 0 replies
    • 76 views
    • 0 replies
    • 75 views
    • 0 replies
    • 73 views
    • 0 replies
    • 70 views
    • 0 replies
    • 67 views
    • 0 replies
    • 65 views
    • 0 replies
    • 62 views
    • 0 replies
    • 31 views

• Topics

• Matorog coveka od koga se ocekuje da postuje neki minum osnovnih pravila i ne bas... Uvredljivo je i kontraproduktivno. Ovako deluje kao da si mu rekao bratori hvala ti sto nisi ameba, sto i nije za pohvalu zar ne? Delim tvoje misljenje jer i mene cesto obuzme osecaj srece i nade da nije sve tako crno kad neko ispadne samo normalan sto kazes, samo ovde ima razlike. Pohvaliti nekoga sto te nije zivotno ugrozio, opljackao, prebio, jebao ti zenu, izbusio ti gume sta god mi je besmisleno jer to je neki minimum minimuma koji ocekujes od ljudskog bica da funkcionise u zajednici. Pohvaliti nekoga ko ti pridrzi vrata dok nosis neki teret, ko te pita da li ti treba parking jer upravo izlazi, pocisti govna za kerom, vrati kolica u tempu, ljubazan je i predusretljiv stagod mi je u redu za pohvalu jer to je stvar licnog izbora gde i da je namcor opet te nikako ne ugrozava. Izvinjavam se don Luki cesto zaboravim da ne vidis dobro!  Udes se izgleda desio na potezu rakovica -> sremcica kod iskljucenja za cukaricu na putu sa 2 trake i zaustavnom gde se lagano ide 150, moglo bi i 200 ali je taj deo uzbrdo pa ne moze svako. Ova teorija da se vracala u rikverc mozda i nema puno smisla jer nakon slika ostecenja slepera (prednji levi deo) i dzipa (zadnji desni deo) ne mogu da zamislim kako je doslo do kontakta pa i da je "sevrdala" kako kazes. Moja navika kad izbegavam prepreke je da uvek idem u levu stranu (ne znam da li je pogresno?), ali jbg navika... pa polazim od toga da bi i vozac slepera verovatno probao da izbegne u levo ali bi mu u tom slucaju onda stradala desna strana vozila, tako da nije to. U nekim komentarima sam procitao upravo ovo sto je dovla pominjao. Preticanje slepera pred iskljucenje, zelja da se skrene i iskljuci, losa procena, panika kocnica i pljus mi vise ima logike mada ko ce ga znati.
    • Logika kaze da se verovatno nije kretala zaustavnom čim je do udara došlo. Ali opet primenjivati logiku na postupke i događaje oko osobe koja svesno odluči da krene u rikverc autoputem je.... nelogično, dok ne izađu jasniji detalji :/
    • Cekaj bre fatone, ne dovodim u pitanje ludost vožnje u rikverc nego pokušavam da shvatim šta se tačno desilo.  znaci imamo vozilo koje ide zaustavnom u rikver i imamo šleper koji se nalazi gde? 
    • Prirodna selekcija jbg  Cudno je kako su i ovih 50 godina doziveli sa takvim mozgom
    • Buy the dip.gif
  • Create New...