mnogo lep auto vrhunskog dizajna!
posebno ovaj prednji deo gde su dizajneri napravili grill i farove pa shvatili da im ostalo mnogo praznog prostora sa svake strane pa docrtali ova uspravna svetla.
drugačiji je, mator je sad već dosta, ima malo bolji tempo jer grk nije mogao da pobegne od svog retard tempa :)) i iako je suštinski ista priča ipak ima izvesne razlike, tj. znaćeš ti šta se dešava i kakav je kraj ali ima pokoji drugačiji razvoj u tom smislu, nije baš "kadar za kadar".
najviše me smorila zapravo ova CIA direktorka, ne znam kako je dospela u tu ulogu, a negativac je suštinski nepostojeći, pošto je prava borba u njima samima! (samim namima (c) đelić) ali kažem, pored toga, gledljivo!
Rade se testovi, ali verovatno ne na sve moguce mutacije...plkus se stalno otkrivaju nove mutacije koje uticu na razvoj raznih kancera, to je polje koje se jako brzo menja...tako da je moguce da se ovako nesto desi...doduse kacer je obicno multifaktorijalna bolest, reki su oblici gde je iskljucivo genetska predispozicija...plus je skoro uvek multi hit mehanizam, nikad nije da samo jedna mutacija bude dovoljna za kancer
edit, sad procitah clanak, vidim da je P53 mutiran bio...to je glavni cuver genoma i najcesce mutirani gen u vecini kancera, tako da me cudi da to nisu testirali...doduse opet nije samo njegova mutacija dovoljna, mora da se desi i second hit