-
Topics
-
https://www.blic.rs/biznis/moj-novcanik/oglasio-se-nis-posle-uvodjenja-sankcija-ovako-mozete-da-platite-gorivo-ako-vam-odbiju/0s4be4e
-
za koga li će igor da navija! Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће данас од 12.30 против Белгијанца Зизуа Бергса у четвртфиналу мастерса у Шангају. Резултат и најважнија дешавања на терену пратите на нашем порталу.
-
The Paper, odgledao prvih pet epizoda ovo nije uopste lose, tj koliko sam niska ocekivanja imao, ovo je zapravo skroz solidno ne pokusava da bude identicno office-u, sto je bila dobra odluka, ima neki svoj vajb i za sada mi krajnje simpaticna serijica casting mi se svidja, od stare ekipe samo je tu oscar, fino su uboli ovu sto je kao neki zenski jim, jedino mi ovaj adam losnjikav, nisam siguran da li je samo lose napisan lik, ili je glumac ocajan rekao bih da je serija definitivno bolja od toga sto joj trenutna ocena na imdbu sugerise, ne znam sta ljudima tacno smeta, sto nije isto kao office u svakom smislu? ili ovo kmecanje za esmeraldu da je iritantna, u vecini komentara zezate da je iritantan lik kome je glavni cilj da bude iritantan, kao da su zaboravili koliko je michael bio nepodnosljiv, posebno u prvim sezonama
-