Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,599 topics in this forum

1. REVIEW: Ronin

• 0 replies
    • 378 views
    • 0 replies
    • 312 views
  2. REVIEW: Kholat

• 0 replies
    • 588 views
    • 0 replies
    • 593 views
    • 0 replies
    • 465 views
    • 0 replies
    • 473 views
  3. REVIEW: Windward

• 0 replies
    • 413 views
  4. REVIEW: Toren

• 0 replies
    • 476 views
    • 0 replies
    • 506 views
    • 0 replies
    • 421 views
    • 0 replies
    • 543 views
    • 0 replies
    • 467 views
    • 0 replies
    • 761 views
    • 0 replies
    • 521 views
    • 0 replies
    • 2.1k views
    • 0 replies
    • 489 views
    • 0 replies
    • 2.3k views
    • 0 replies
    • 1.8k views
    • 0 replies
    • 605 views
    • 0 replies
    • 589 views
    • 0 replies
    • 624 views
    • 0 replies
    • 548 views
    • 0 replies
    • 561 views
    • 0 replies
    • 652 views

• Topics

• samo još jedan standardni dan u australiji 🙂
    • nije baš direktan odgovor na tvoje pitanje, ali u praksi tag nije vezan za neko vozilo već može da se menja, ja sam prebacivao iz jednog u drugo i pre a i sad evo pre neki dan kad sam išao po srbiji, on uredno očita tablicu koja je upisana u tagu (koja nije ova koja je na vozilu jer sam jelda promenio vozilo) ali radi bez problema. kapiram da je njima bitno pare da uzmu 🙂 da li to spada u neki vid "prekršaja" nemam pojma. ja sam dodao tamo za cro čisto da stoji i fora je što kod nas ti obeležiš kao za koju tablicu hoćeš, i onda on povuče te podatke kod hrvata ali polje za tablicu (i još neka) su slobodna da ih promeniš, pa sam ja to i uradio.  tako da sad u njihovom SUSTAVU stoji nova tablica a tag je na ovu našu, tako da kad budem prvi put išao javiću dal' radi ili sam se zeznuo :)) ovo je isto nešto čudno. pre neki dan sam čuo na radiju da sistem još nije proradio jer sa grčke strane se nešto čeka itd, neka naša iz ministarstva pričala, međutim naleteo sam i na ovo:   a vest je od pre dan: Iako je optimistično najavljeno da će srpski tag od 1. jula proraditi i u Grčkoj, to se nije dogodilo, navodno, zbog tehničkih problema na grčkoj strani. Planirano uvođenje jedinstvenog sistema elektronske naplate putarine (TAG) odloženo je zbog tehničkih i organizacionih razloga jer "Grčka još nije završila potrebne pripreme", prenosi portal Kruševac Grad. Prema izjavama zvaničnika, Srbija je još pre nekoliko meseci bila spremna da primeni svoj sistem sa Grčkom. Softver "Toll for all" može da bude implementiran za manje od 30 dana, ali se u Grčkoj kasni sa pripremama. edit: možda lik zapravo je nabavio grčki tag negde/nekako.
    • Jel tako heh? Naravno da necu, verovatno cu u Grcku. Kad pocinje tamo da vazi nas tag, trebalo je od 1og jula, ali nije?
    • to su ameri, tu računaš odmah X hiljada prodatih u prvom minutu samo zato što su konzjumeri.
    • Proveri sa agencijom, možda već imaju. A možeš da koristiš bilo čiji tag, u Srbiji bar. Verovatno i u CG i MK. u Hrvatskoj mislim da ne može, vezuje se za registraciju, bar kada ga aktiviraš na onom njihovom sajtu, možda posle može da se koristi na bilo kom autu. Ali kao i da ćeš da ideš tamo na odmor, jel tako? 🙂 
  • Create New...