Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,638 topics in this forum

1. REVIEW: Drawful 2

• 0 replies
    • 467 views
    • 0 replies
    • 368 views
    • 0 replies
    • 259 views
    • 0 replies
    • 304 views
    • 0 replies
    • 281 views
    • 0 replies
    • 394 views
    • 0 replies
    • 290 views
  2. REVIEW: Lost Sea

• 0 replies
    • 380 views
  3. REVIEW: Armello

• 0 replies
    • 398 views
    • 0 replies
    • 476 views
    • 0 replies
    • 297 views
    • 1 reply
    • 476 views
  4. REVIEW: Furi

• 1 reply
    • 412 views
    • 0 replies
    • 299 views
    • 0 replies
    • 313 views
    • 0 replies
    • 302 views
    • 1 reply
    • 492 views
    • 0 replies
    • 442 views
  5. REVIEW: Inside

• 0 replies
    • 450 views
    • 0 replies
    • 302 views
    • 0 replies
    • 309 views
    • 0 replies
    • 318 views
    • 0 replies
    • 491 views
    • 0 replies
    • 385 views
    • 0 replies
    • 395 views

• Topics

• ni meni iskreno nista nije jasno, ovo mi vise deluje kao da se neko sprdao ili namerno hteo da neko pogine
    • Научници у Кини развили су нови чип са занимљивим обртом – он је аналоган, што значи да обавља прорачуне користећи сопствене физичке електричне кругове, а не бинарне јединице и нуле као стандардни дигитални процесори. Још импресивније, његови творци тврде да нови чип може да надмаши најмоћније графичке процесорске јединице (ГПУ) „Енвидије“ и АМД-а и до 1.000 пута. У новој студији објављеној 13. октобра у часопису Nature Electronics, истраживачи са Универзитета у Пекингу наводе да њихов уређај решава два кључна проблема – енергетска и ограничења у вези са количином података са којима се суочавају дигитални чипови у областима вештачке интелигенције и 6Г технологије, као и „вековни проблем“ слабе прецизности и непрактичности који је дуго спутавао аналогно рачунање. За разлику од дигиталних процесора који рачунају помоћу бинарних 1 и 0, аналогни дизајн обрађује информације као континуиране електричне струје кроз мрежу својих RRAM ћелија. На тај начин, чип обрађује податке директно у свом хардверу, без потребе за енергетски захтевним преносом информација између процесора и спољне меморије. kinezi se vraćaju unazad 🙂
    • imam utisak da bi oni ovo cedili deset sezona da ova deca nisu porasla pa prosto ne mogu 🙂  a i ovako je predugo, prva sezona kao da je bila u nekom drugom životu, a i pomalo jeste, to je pre-covid period 🙂
    • ne razumem, nemaju deo i onda stave fejk drveni deo ali auto i dalje mora da bude kod njih u servisu dok ne stigne pravi deo pa ga zamene sa ovim drvenim?  i što bi to radili uopšte?  ili sam prosto pogrešno razumeo 🙂
    • Sada ima i neki f2p battlefield https://www.ea.com/games/battlefield/redsec
  • Create New...