Jump to content

Opisi

Najnoviji opisi video igara!

1,630 topics in this forum

• 0 replies
    • 131 views
    • 0 replies
    • 139 views
    • 0 replies
    • 135 views
    • 0 replies
    • 150 views
    • 0 replies
    • 347 views
    • 0 replies
    • 332 views
    • 0 replies
    • 285 views
    • 0 replies
    • 273 views
    • 0 replies
    • 261 views
    • 0 replies
    • 223 views
    • 0 replies
    • 213 views
    • 0 replies
    • 216 views
    • 0 replies
    • 243 views
    • 0 replies
    • 310 views
    • 0 replies
    • 281 views
    • 0 replies
    • 293 views
    • 0 replies
    • 277 views
    • 0 replies
    • 244 views
    • 0 replies
    • 254 views
    • 0 replies
    • 219 views
    • 0 replies
    • 291 views
    • 0 replies
    • 226 views
    • 0 replies
    • 226 views
    • 0 replies
    • 240 views
    • 0 replies
    • 236 views

• Topics

• Ovogodisnja Darvinova nagrada ide u Nemacku:
    • DeathKorps short fanfic  
    • Spam puzzle igara se nastavlja. Ovog meseca sam se opredelio za Hidden Memories od studija Dark Dome, devetu igru u Hidden Town serijalu koji čine point-and-click avanture prezentovane u klasičnom escape room stilu. Svaka ima blagu horor tematiku i mahom se odvija u paralelnoj dimenziji iz koje igrač mora da pobegne. U ovom delu igramo kao Lucian, mladić u potrazi za izgubljenim sećanjima. Da bi se setio prethodne večeri i vratio u stvarnost, mora da pronađe fotografije lokacija koje je ranije posećivao. Ove lokacije ujedno predstavljaju posebne nivoe za istraživanje, a nakon njihovog prelaska, Lucian dobija novi trag ili predmet koji će mu pomoći da reši zagonetke u sadašnjosti. Mehanika prelaska s jedne lokacije na drugu je sasvim fino realizovana, ali mogla je biti malo bolje iskorišćena. Pored nekoliko recikliranih momenata iz ranijih igara, Hidden Memories poseduje solidan broj originalnih i zanimljivih zagonetki, ali ipak bih istakao jednu sitnu zamerku. Jako volim escape room-ove. Ova scena u Srbiji se poslednjih godina toliko razvila da danas imamo 150+ soba, najviše u Beogradu i Novom Sadu. Svaka soba koju sam posetio oduševila me je na neki način, a bilo je i čistih desetki. Ipak, imerzija često može biti narušena, a glavni krivci su katanci i hintovi koji su prezentovani na način koji se ne uklapa u tematiku sobe. Znam da su ovi elementi potrebni iz logističkih razloga i daleko od toga da uništavaju iskustvo, ali sam siguran da mogu biti bolje implementirani. Hidden Town igre imaju izgovor jer se odvijaju u natprirodnoj dimenziji, ali opet! Autor: Božidar Radovanović Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu. Pretplatite se na Play! Newsletter * indicates required Email Address * The post U pokretu: Hidden Memories appeared first on PLAY!. Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu
  • Create New...