-
Topics
-
Da, to je problem, možeš ti da prodaš auto maltene koliko si ga platio pre x godina ali će ti za novi trebati dosta više para 🙂 Šokirao sam se pre neki dan pustio SAT na TV-u da trtlja u pozadini i posle bukvalno 2/3 emisije priče o Kinezima i njihovim različitim fabrikama, kao eto da vidite da nije cela emisija o Kini, evo i nešto iz Evrope, neki mini-review restilizovanog Pežoa 308. I kao sve ok, to je taj auto, bla bla, unapređenja ova i ona, na kraju dolaze do cene - osnovni model je 30K eur, neki srednji je fazon 35-36 a hibrid u full opremi koji su oni vozili je tipa 42k eur 😄 Jebeni Pežo 308!
-
Ja sam svoju Vitaru platio 18k pre sada vec osam godina. Prodao je prosle godine za skoro 17k..
-
Nisam ni znao da se Fortnite nije vratio na App Store svugde u svetu već samo u Americi. Ne igram ga pa ni ne pratim ali sam mislio da je ona pobeda na sudu bila dovoljna, međutim ispostavlja se da su u Epicu imali neke drugačije planove. Tako da zapravo tek sad se vratio u App Store svugde po svetu izuzev u Australiji. Dal je povezano sa tim što je Epic sad skoro pootpuštao gomilu ljudi pa im trebaju pare - moguće 🙂 kad su trenutno jedini igrač, mogu da rade praktično šta hoće, posebno dok je korisnicima to u redu.
-
ok, fer, ovo je u redu, ako je stvarno fejslift a ne cela nova generacija istog modela. verovatno su bili u fazonu vidi ovu ružnoću daj što pre da je sredimo novom verzijom.
-