Jump to content

WoW Gamecards, Cdkeys, Raf, Leveling

I ostale usluge tipa arena boost/achievement farming

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

571 topics in this forum

• 1 reply
    • 864 views
  1. Kupujem boost za gold

• 0 replies
    • 697 views
    • 0 replies
    • 477 views
    • 1 reply
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 537 views
    • 0 replies
    • 646 views
    • 0 replies
    • 601 views
    • 0 replies
    • 621 views
  2. Treba mi lvlovanje

• 0 replies
    • 664 views
  3. WTS guild

• 0 replies
    • 522 views
    • 0 replies
    • 555 views
  4. LF exp Hunter

• 0 replies
    • 539 views
  5. WTB Character transfer!

• 0 replies
    • 515 views
  6. WTS Gamecard

• 0 replies
    • 562 views
  7. WTS lvlovanje

• 0 replies
    • 630 views
    • 0 replies
    • 482 views
    • 0 replies
    • 1k views
  8. WTS KEY's AND GC's

• 0 replies
    • 572 views
  9. WTT i još po nešto

• 0 replies
    • 585 views
  10. WTB Mounts & pet

• 0 replies
    • 562 views
    • 0 replies
    • 664 views
    • 0 replies
    • 499 views
  11. WTB expanzije za gold

• 0 replies
    • 510 views
    • 0 replies
    • 596 views
    • 0 replies
    • 511 views

• Topics

• najlepši volvo trenutno u lineupu xc40 dobija novu verziju i ovaj je kao i prethodnik bio "long overdue" za refresh jer je prošli iz 2017 godine. Naravno glavni update je veći ekran unutra i ofc gemini "powered" sistem koji AI kontroliše, a interesantno je da se EX40 neće pojaviti u USA, već samo ovaj standardni model.  
    • Lizardmeni lizardmenuju po planu!  Управо објављени резултати међународног ПИСА тестирања показују да се пад знања петнаестогодишњака није зауставио ни после пандемије. Напротив, у развијеним земљама резултати из математике, читања и природних наука настављају да опадају, а пад читалачке писмености се чак убрзава. И у математици и у читању данашњи петнаестогодишњаци показују ниво знања какав су пре десет година могли да достигну четрнаестогодишњаци. Ne zaostajemo ni mi. Skoro polovina đaka od 15 godina se na nalazi ispod čitalačke pismenosti (!) ajd što su ispod pismenosti iz nauke, otkud znam, nije svako za nauku, ali da ne umeju da čitaju je haos. Naravno ima i segment samo za Srbiju: Ивештај ОЕЦД-а: Резултати ученика у Србији нижи него 2018. и 2022. године Ученици из Србије остварили су лошији пласман на ПИСА тестирању у 2025. години из математике, читања и природних наука, у односу на претходних циклус тестирања 2022. године, и још увек су испод ОЕЦД просека, показују управо објављени резултати ове међународне студије. Према најновијим резултатима, 43 одсто наших ученика налази се испод нивоа функционалне писмености из науке, 53 из математике, а 48 одсто из читалачке писмености. Из научне писмености, која је била централни домен испитивања у циклусу 2025, наши ђаци имају у просеку 429 поена, док је просек ОЕЦД 482. Из читалачке писмености је просечан број поена ученика из Србије 415 (просек ОЕЦД 461), а из математике 417 поена (ОЕЦД-ов просек 463 поена). „Мањи проценат ученика у Србији него што је то просечно у земљама ОЕЦД-а остварио је врхунске резултате (ниво 5 или 6) из најмање једног предмета. Истовремено, мањи проценат ученика него што је просечно у земљама ОЕЦД-а достигао је минимални ниво постигнућа (ниво 2 или виши) из сва три предмета“, наводи се у анализи резултата за Србију. Ovde je uvek nezgodno da ne zvučim kao naši matorci pa da okrivimo mobilne telefone, kao što su oni nama pričali da su krivi televizori i idi napolje, mi smo se igrali sa krpenom loptom, nismo imali TV i slično 🙂 ali imam utisak da će ovi rezultati još progresivnije da opadnu kada se naredni put uradi test gde će AI biti u full swing modu. Sad je još i tu i tamo, koriste ga, ali mislim da nije došlo do toga da naprave svi svog agenta da im radi domaće zadatke i pismene sastave a da na času imaju ono u uvetu slušalicu koja je AI enabled da odgovara na pitanja. Kad i to dođe, ode skor u minus :))  Šta više, i ovako među odraslom populacijom vidim da su ljudi totalno "skrenuli" što se tiče AI, čak i neke osnovne stvari koje na guglu možeš da nađeš mnogo brže oni pitaju AI koji onda naravno izgreši jer povlači informacije ko zna odakle.
    • 10 evra je realno pobedila. sa zadnje strane da bude papirna slamčica, ali nakon što je 14 sekundi stajala u soku i raspala se.
    • i to je najdalje što mogu da odu :)) da  je neki mučenik probao da nacrta rukom transformersa i okači na Etsy da prodaje odmah bi ga saleteli advokati da ga upucaju u glavu (ima onaj reels na tu temu ne mogu sad da ga nađem) a u slučaju bele kuće samo mogu da budu u plaky fazonu jao jao mi se sa ovim ne slažemo jao jao :))  
    • Čitao sam da su propali oni robo taksiji u Zagrebu, ništa nisu uradili, zavlačili ih godinama i sad valjda čak i pare moraju da vrate neke koje su uzeli za razvoj tih taksija. Tako da nije nemoguće da je Porše ocenio da je to suviše "vruće" da bi se dalje bavio ovim i kao daj mi da izađemo dok je sigurno.
  • Create New...