Jump to content

blood_elf

The X
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About blood_elf

Recent Profile Visitors

1,910 profile views
  1. Kao sto kaze naslov, boostujemo za Herald of the Titans titulu. Morate imati charactera lvl 80,a sa MoPom cete je dobiti na svim charovima. Placate u goldima na Dunemaul serveru. Character koga cemo boostovati moze da bude xrealm,sve dok imate pare za isplatu na Dunemaulu. Dajte ponude (ozbiljne samo molim) na PM :)
  2. Situacija je sledeca : Potreban mi je account sa lvl 80 charom ili account koji je available za scroll of ressurection! ne mora da ima catu uopste,moze da ima samo WotLK. Ne interesuje me account sa 5x85 i jednim 80 etc...nego ako ima ko tako neki stari zaboravljeni account kog bi se resio za sitne pare. Prednost je da je na Dunemaulu horda,ali nije obavezno. PM ovde za dalje dogovore :)
  3. Kupujem gold na Dunemaulu horda. PM raspolozive kolicine i cene.
  4. Kupujem gold na pomenutom serveru. Poslati na PM raspolozive kolicine i cene, pa cemo se dalje dogovarati.
  5. Kupujem account sa 2+ lika 80+ lvl.. gear me ne zanima,znaci moze ono tek dingovano,plavi gear i to,naravno ako je 85...Klase koje me zanimaju su sledece : hunter,priest,warrior,warlock,shaman,ostalo imam i sam 85 lvl. Kontakt prvo na PM sa ponudama pa cemo se dogovoriti dalje.
  6. blood_elf

    WTB

    Evo ovako...kupio bih warlocka,70+ lvl sa Wotlkom da bude account ...gear je nebitan. Treba da bude horda i transfer ready ako nije na Dunemaul EU serveru. Mogu i druge classe. Posaljite PM sa poundama!
  7. kupujem neki gold na Dunemaul serveru,horda...posaljite mi ponude sa kolicnom koju raspolazete i cenama na PM :)
  8. blood_elf

    WTT

    WTT Locka(Hamaroush) za bilo sta drugo sem pale(pref encha shammy/mag),smorio me je mnogo! Ogroman plus bi bio da je vas lik na Dunemaul serveru! Gear bi trebao da bude solidan,bar TOC 10 da moze da se radi normalno! Gear na locku je solidan TOC i Ony 10,nesti priblizno bi bilo najbolje :) Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Haomarush&n=Chucknorr%C3%ADs Kontakt na PM :) Pozz
  9. Kupio bih vecu kolicinu golda na Dunemaul EU serveru,HOrda...Tipa 10k+ Ponude na PM ili 062/19-12-507 SMS prvo molim... :)
  10. sve pise u naslovu teme....
  11. el ima neko gamecard da otkupim? Znaci dao bi mozda i malo vise nego sto je realna cena.... Moze i ako neko ima kombinaciju za uplacivanje!!! :) HITNO VRLO!!!!
  12. zainteresovan sam i ja za ovo.... MSN: petar_18_bgzy@hotmail.com za CENU ide lako ;)
  13. ja ne znam za kartice,ali znam da su ortaka smarali i zakljcali mu acc jer je uplaciovao sa 2 kartice i trazili mu fotokopije pasosa i keve(1 kartica) i ortakovog(2 kartica) i jos neke podatke bla,bla i onda su otkljucali
  14. znaci kupujem gold na Dunemaulu....Ostavite ovde ili na pm br fona ako: 1.imate neku razumnu cenu i kolicinu( bar 3k golda,bez cena tipa 1,5-1g i ostalih gluposti) 2.Samo ako ste iz Bga,pa da se nadjemo kao ljudi lepo u nekoj igraoni da zavrsimo poslic,znaci...bez postneta,racuna i ostalih sra.nja!
×
×
  • Create New...