Jump to content

WoW Gold

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

481 topics in this forum

• 0 replies
    • 402 views
  1. WTS Gold Kazzak

• 0 replies
    • 455 views
    • 0 replies
    • 448 views
    • 0 replies
    • 413 views
    • 0 replies
    • 294 views
    • 0 replies
    • 452 views
    • 0 replies
    • 385 views
    • 0 replies
    • 421 views
    • 0 replies
    • 315 views
  2. WTB gold na Dunemaul(H)

• 0 replies
    • 391 views
    • 0 replies
    • 526 views
    • 0 replies
    • 534 views
    • 0 replies
    • 353 views
    • 0 replies
    • 435 views
    • 0 replies
    • 311 views
    • 0 replies
    • 249 views
    • 0 replies
    • 318 views
    • 0 replies
    • 272 views
    • 0 replies
    • 298 views
  3. WTB gold Stormscale horde

• 0 replies
    • 345 views
  4. Wtt svasta za wow gold

• 2 replies
    • 656 views
  5. WTS gold Silvermoon

• 0 replies
    • 412 views
  6. WTB Gold Sylvanas ally

• 0 replies
    • 458 views
    • 0 replies
    • 370 views
  7. WTS 50k gold

• 0 replies
    • 581 views

• Topics

• ali pitanje je i koliko još reprezentacija to može da igra, verovatno postoji neki donji limit da ne mogu da ubace sport u kojem se takmiči još 2 zemlje 🙂 posebno nakon debakla sa brejkdensingom 🙂
    • Načelno se slažem sa tvojim predlozima, ali nešto mi kućni laptop nije baš odgovarajući za Nintendo emulator a na poslovni koji jeste ne mogu da ga instaliram. A paradoks je da na desktop naravno mogu, ali mi je nekako logika da igre ipak budu na računaru koji nije uvek dostupan a on još uvek ne kapira da je taj najbolji od svih  U perspektivi čak mislim i da uzmem Switch. Spyro je skoro izašao na Gamepass-u i to mi je definitivno jedan od prvih pikova. Što se Crash-a tiče njega još uvek ne izbacuju za GP (previše para zarađuje ovako verovatno), ali tu postoji još jedna stvar - ne znam koliko vas je igralo remasterovanog Crasha, ali generalno je ta igra baš baš teška
    • e jeste, videh da je zez, jer je bio onaj info da su svesni problema i da ga rešavaju 🙂   meni je uvek prva asocijacija na neke igre od tako malih nogu neki emulator, pa recimo neke stare stvari tipa Donkey Kong ili Super Mario 😄 znam, teret godina 😄 a šta misliš o naslovima tipa Crash Bandicoot ili Spyro velepoštovani Zveromire? Znam da su radili remake za PC, pa se otud dosetih njih prvo 🙂 Idemo, brainstormingom do kreiranja malih gamera 😄 
    • Upravo sam na to mislio 🙂 u fazonu da ima neke istorijske veze sa njima, ali pošto "najviše na celom svetu" vole damaskije, kamile i sokolove (ne ove naše sa Balkana, nego ptice 😄 ), otud se dosetih ovoga 😄 
  • Create New...