Jump to content

OGLASI: MMO - Multiplayer - eSports

Pravila postovanja u Malim oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

687 topics in this forum

• 0 replies
    • 504 views
  1. Diablo 3 prodajem

• 0 replies
    • 490 views
    • 0 replies
    • 756 views
    • 0 replies
    • 577 views
    • 0 replies
    • 597 views
    • 0 replies
    • 314 views
  2. WTB Diablo 3 Key

• 0 replies
    • 633 views
  3. gw2 za diablo

• 0 replies
    • 828 views
    • 0 replies
    • 746 views
    • 0 replies
    • 427 views
  4. WTB D3 key ili account

• 0 replies
    • 638 views
  5. Kupujem Hearthstone EU nalog

• 0 replies
    • 1.6k views
  6. WTS Steam account

• 0 replies
    • 4.9k views
    • 0 replies
    • 421 views
  7. WTS Diablo 3 acc

• 0 replies
    • 306 views
  8. Kupujem GW2 key ili acaunt

• 0 replies
    • 431 views
  9. Prodajem gw2 acc

• 0 replies
    • 546 views
  10. Diablo 3 acc povoljno

• 0 replies
    • 461 views
    • 0 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 507 views
  11. wtb monk

• 0 replies
    • 514 views
  12. WTS GW2 gold

• 0 replies
    • 423 views
    • 0 replies
    • 450 views
  13. WS acc

• 0 replies
    • 656 views
    • 0 replies
    • 444 views

• Topics

• dajte Acin token da kupimo, pri čemu mislim na Lukasa a ne Vučića!
    • sad kad isprave grešku u narednoj seriji koju ištampaju ova će da košta 800 evra jer će biti collector's edition!
    • https://www.rt.com/news/627655-turkiye-military-plane-crash/
    • Krenuo sam da gledam dve serije, pomalo obećavaju ali toliko je rano za reći da ne mogu da procenim. IT - Welcome to Derry - https://www.imdb.com/title/tt19244304 Zanimljivo, dosta gađa atmosferu filmova, međutim čak bih rekao da je i "hororističnije" i "krvavije" nego filmovi. Iako je sve pod nekim "fun & games" momentom sa decom i tinejdžerima, kao i knjiga i film uostalom, horor scene su prilično horor. Ko nije ispratio, radnja je smeštena u period pre knjige tj. filmova, ali je Penniwise i dalje glavni akter, tj. njegove forme. Mnogo je otvorenih priča, tako da je baš rano da se bilo šta dodatno kaže i oceni na ovu temu. All her fault - https://www.imdb.com/title/tt31314751/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_1_in_0_q_all%20her%20fault Šiv iz Successiona hoće da nas ubedi da nije jednodimenzionalna glumica! Šalu na stranu, priča je po knjizi i kaže sledeće (a otkriva se u prvih dva minuta serije tako da nije spojler) - keva dolazi da pokupi klinca sa playdate-a sa drugarima iz osnovne škole kod druge keve, stiže na adresu, otvara joj neka baba koja živi sama i nema pojma o čemu ova priča. Veoma brzo shvatimo samim tim da klinca nema i da ta keva koja je pozvala na playdate zapravo to nije uradila i ni ona ne zna o čemu se tu radi,  (keva zove broj sa kojeg joj je stigao poziv za druženje, broj isključen, treker od klinca je offline itd).  Roditelji su bogatuni tako da imaju i dadilju, ofc odmah je i ona sumnjiva a vrlo brzo se uključuju i drugi likovi - burazer, kolega, sestra, etc. Ono što je zanimljivo je da pored Šiv i Dakote Fening u seriji imamo i ceo ansambl drugih poznatih i manje poznatih glumaca - Majkl Penja koji za promenu glumi ozbiljnog detektiva, Džek Lejsi iz Offisa ili White Lotusa, kako vam drago, pa Sugar iz The Beara (koja glumi istu ulogu, makar po prvoj epizodi serije) odnosno SNL-a, pa ona mala Džindžer iz IT filma a i one serije I'm not ok with this koja nažalost nikad nije nastavljenja zbog Covida i Džej Elis, crnja za kojeg do sad nisam čuo ako sam ga negde i video u nekom filmu, ali mi žena reče da je to muž od Nine Seničar, pa hajde da mu damo plus zbog toga! Opet slično kao sa IT, samo jedna epizoda, previše rano za ocenu, ali kraj prve epizode je ujedno i "tizer" šta nas očekuje nadalje, a deluje mi da će biti miks ne samo toga ko je zapravo kidnapovao klinca već i njihovih međusobnih odnosa i tajni, nešto poput onog italijanskog filma kad svi dođu na večeru pa kreće ko je sa kim koga prevario, stade mi mozak kako se zove.     
    • pa ono, ipak su klinci od 16 do 18 godina 🙂 razumem donekle šta hoćeš da kažeš, ja to prosto nisam mogao da očekujem od ovakve postavke filma. Under the Volcano - https://www.imdb.com/title/tt32890130/ Iskreno, očekivao sam nešto drugo. Priča je, ukrajinska porodica na Tenerifima i pre nego što će da se vrate nazad, kreće rat. Više me zanimalo kako će ići ta cela priča, koja nama čak i nije ni toliko strana, šta se događa u takvoj situaciji, gde idu, šta rade, kome se javljaju, gde borave, da kažem ceo "birokratski" momenat toga (možda me povukao The Terminal :)) a ovo je zapravo drama koja čak i najmanje ima veze sa Ukrajinom, Rusijom i celim ratom.  I traje skoro dva sata bez ikakvog razloga, jer ima one gomile dugačkih kadrova ono voze se kolima i sad to gledamo pola minuta kako oni idu kolima po putu na Tenerifima :)) Ili onda stoje na semaforu i sve vreme mi gledamo kako stoje na semaforu minut dok je crveno, itd itd. Svakako za zaobići.
  • Create New...