Jump to content

SigmaTheSmetalo

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About SigmaTheSmetalo

Profile

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,144 profile views
 1. Caldari pilot sa 35mil sp. Perfect tengu pilot, na accountu ima jos 1 karakter sa PI skilovima. Posle ekspanzije 4 Juna imace rasne battlecruisere i destroyere na 5.Ako radite PI na oba karaktera sto je 30minuta dnevno mesecna zarada je oko 1,5 bilion, dovoljno za plex i za igru, to je bio moj izvor prihoda i sasvim solidan za rasipajuci pvp. Sa karakterima idu svi njihovi brodovi tj svi assetsi, najvise ih ima na main karakteru jer je on bio PVP orijentisan sa perfect ratting skilovima na tengua, sec status mu je +5. Trenutno ima 600mil iska sto je dovoljno za plex. Pretplata istice 13 juna a ja planiram da pustim da istekne jer nemam vremena da igram. Tako da kad god se nalog bude reaktivirao na njemu ima dovoljno za plex, a jedan mesec bavljenja PI vam donosi 2 plexa :) , znaci nema problema za dalje odrzavanje acc. Cena za ceo account je 150evra. Zainteresovani neka ostave pm pa ce dobiti deteljnije informacije o skillovima i ostalim info koji ih zanima :)
 2. Aktuelno je samo se redje gleda :) salji pm :)
 3. Ja mogu da ti prebacim ako aktiviras ta 4 sata, to moze jedino. Ne mozes da prebacis dok nisi usao u igru kontam. Ja mogu da ti prebacim u ta 4 sata ali ne danas, mogu sutra uvece tek. Jer ima procedura placanja i to a danas je nedelja.
 4. Ne moze ja mislim. To ne znam za sigurno. Mislim da mora da bude character placen. Ali probaj da proveris negde i to.
 5. Kad udjes u igricu imas 4 sata fore da kupis PLEX ili GTC. Ako ti je bio ugasen acc sigurnije ti je da kupis PLEX nego da juris GTC po forumu. Kad udjes u igricu imas 4 sata fore da kupis PLEX ili GTC. Ako ti je bio ugasen acc sigurnije ti je da kupis PLEX nego da juris GTC po forumu.
 6. Za 1,2 bil mozes da kupis GTC 60 dana, a za 590mil PLEX za 30 dana. Eto :)
 7. Prodajem game money, EVE online ISK. Cena je 10 evra bilion. Za dodatna pitanja post ovde ili PM.
×
×
 • Create New...