Get Adobe Flash player

luciffer

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About luciffer

 • Rank
  Nemam pravo na custom titulu!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. luciffer

  EU nalog na prodaju

  Pa potao likova ima koliko hoces i bez da kupe neciji acount :)
 2. luciffer

  EU nalog na prodaju

  Pa ulozeno je vreme da, novac malo, uglavnom su premium tenkovi kupovani ingame od zlata koje skupim na turnirima ili od klana. Razmisljam sto bi skupljao prasinu :)
 3. luciffer

  EU nalog na prodaju

  hahaha ok :) to kao neka gejmerska kletva?
 4. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YtB1o7CwNAfEGe920OgrQeQAjKL7J1OlPzG6savGzvQ/edit?usp=sharing Svi tenkovi koji su u koloni Current se nalaze u grazi ako je oprema obelezena zeleno znaci da je na tenku. Nalog nije fokusiran da ima gomilu tier 10 tenkova (ima samo 6) ali sve ukupno ima pre ko 100 tenkova. Ima oko 32k borbi WN8 2100+, znamrljivo golda i mozda 2 mil kredita. Vecina posade sa 1+ skillovima najvise sa pet E50M. Ako nekog interesuju detalji slobodno pitajte. Ako uspem da smislim neku cenu napisacu kasnije.
 5. luciffer

  Prodajem ISK - EVE online

  Kakav acc za 10 evra.
 6. luciffer

  Prodajem EVE ISK

  Prodajem. PM ako hoces. Cena je 10 evra za bil.
 7. http://mwomercs.com/ PM ako je neko zainteresovan.
 8. Cena PLEX-a kada ga kupujete od CCP-a kosta od 20 dolara (17,5 dolara ako kupujete 28 komada odjednom), to je nesto malo vise od 15 Eura. Za jedan PLEX kad ga prodate na marketu dobijate nesto manje od 500 miliona ISK-a. Ja trenutno na raspolaganju imam 18 biliona ISK-a za prodaju, po ceni od 10 eura za jedan bilion. Sto dodje na oko 3 puta jeftinije nego kupovina PLEX-a od CCP-a. Za bilo kakva dodatna pitanja pisite ili u ovom topicu ili PM.
 9. Karakter sa nesto preko 25 mil SP-a i koliko se secam 25 i vise biliona ISK-a. Ako vas interesuju bilo kakve detaljnije informacije mogu da reaktiviram acount pa da napisem detaljnije sta koga interesuje. Moze da vozi Legiona, Tengu ima oba broda sa super faction/complex fitovima, uglanom su svi skilovi u combatu ima nesto u science i industry. Za sve informacije pisite PM ili ovde u topicu.