Jump to content

luciffer

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About luciffer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pa potao likova ima koliko hoces i bez da kupe neciji acount :)
 2. Pa ulozeno je vreme da, novac malo, uglavnom su premium tenkovi kupovani ingame od zlata koje skupim na turnirima ili od klana. Razmisljam sto bi skupljao prasinu :)
 3. hahaha ok :) to kao neka gejmerska kletva?
 4. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YtB1o7CwNAfEGe920OgrQeQAjKL7J1OlPzG6savGzvQ/edit?usp=sharing Svi tenkovi koji su u koloni Current se nalaze u grazi ako je oprema obelezena zeleno znaci da je na tenku. Nalog nije fokusiran da ima gomilu tier 10 tenkova (ima samo 6) ali sve ukupno ima pre ko 100 tenkova. Ima oko 32k borbi WN8 2100+, znamrljivo golda i mozda 2 mil kredita. Vecina posade sa 1+ skillovima najvise sa pet E50M. Ako nekog interesuju detalji slobodno pitajte. Ako uspem da smislim neku cenu napisacu kasnije.
 5. Prodajem. PM ako hoces. Cena je 10 evra za bil.
 6. http://mwomercs.com/ PM ako je neko zainteresovan.
 7. Cena PLEX-a kada ga kupujete od CCP-a kosta od 20 dolara (17,5 dolara ako kupujete 28 komada odjednom), to je nesto malo vise od 15 Eura. Za jedan PLEX kad ga prodate na marketu dobijate nesto manje od 500 miliona ISK-a. Ja trenutno na raspolaganju imam 18 biliona ISK-a za prodaju, po ceni od 10 eura za jedan bilion. Sto dodje na oko 3 puta jeftinije nego kupovina PLEX-a od CCP-a. Za bilo kakva dodatna pitanja pisite ili u ovom topicu ili PM.
 8. Karakter sa nesto preko 25 mil SP-a i koliko se secam 25 i vise biliona ISK-a. Ako vas interesuju bilo kakve detaljnije informacije mogu da reaktiviram acount pa da napisem detaljnije sta koga interesuje. Moze da vozi Legiona, Tengu ima oba broda sa super faction/complex fitovima, uglanom su svi skilovi u combatu ima nesto u science i industry. Za sve informacije pisite PM ili ovde u topicu.
×
×
 • Create New...