-
Topics
-
-
ocekivao sam bolji film, bolju glumu, bolje replike, bolje sve 😉 sa konceptom sam sasvim u redu anyway, bas htedoh da vodim decu na novog predatora... gledali su samo klasike do sada 😛
-
Koliku sam kolekciju pc pressa imao samo. I koliko sam naucio iz njega, racunara i SK naravno. A sezampro sam koristi na neki nacin do njegovih poslednjih dana
-
Dodao bih dva imena spisku Zorana Modli, iako je njegov najveći doprinos bio 80ih sa Galaksijom i Ventilatorom, gde je streamovao programe kroz radio signal. Andrija i Outer Space, o njemu smo pričali nedavno Ostalo se svodi na lokalne zajednice i legende - npr. BG Wireless je mreža koja je nastala u blokovima, sa Atom Antom, Splinterom i drugim šarolikim likovima.
-
Kolicina morona koji preprodaju stvari sa Aliexpresa i Temu-a, pa "prilagode trzustu i potrebama", je dostigla vrhunac kod nas definitivno. Istok i sad vec ostali retosi mora da su ponosni na sve kurseve koje su prodao i odrzali.
-
to što ti pitaš se događa u trenutku kada je film već prepun nelogičnosti o kojima smo ovde već pisali mnogo puta, hajde da ih zaokružimo jedinim zajedničkim imenom "panduri" 🙂 tako da se više ni ne obraća pažnja na ostale nelogičnosti 🙂
-