-
Topics
-
Vozi ga iračanin! Da ne bude da smo sami mi problematični!
-
cali kači trejlere za ove filmove iz kategorije gde su šta rade :)) u ovom prvom, Shipka, posle Mad Men bila u još jednom filmu narednih 20 godina, a ovaj Garfild mislio sam da je batalio holivud posle Spajdermena :))
-
Widow's Bay odgledah ovo jak stiven king vajb, iako mislim da nije on ovo pisao nisu se najsrecnije otpetljali na kraju ali zna to i dosta gore da ispadne, sta znam, nije lose, moze da se pogleda
-
ojačane kablove ! verovatno je i tu samo pitanje dovoljno velike cvikcangle, ali opet!
-
Što bi se reklo, manje droge :)) Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Uroš Plavšić, uhapšen je u petak po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu nakon neverovatnog i skandaloznog incidenta koji je izazvao u krugu Vojnomedicinske akademije (VMA). Prema prvim informacijama iz istrage, bivši centar crveno-belih je u gluvo doba noći, između 16. i 17. jula, došao do kompleksa VMA, a potom je iz nepoznatih razloga preskočio visoku zaštitnu ogradu i krenuo ka zgradi. Prava drama usledila je kada je Plavšić stigao do zvanične prijavnice. Tamo je, potpuno bezumnim ponašanjem, fizički nasrnuo na vojno lice koje je u tom trenutku obavljalo redovnu dužnost pripadnika obezbeđenja objekta.
-