Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS LEVELOVANJE

• 10 replies
    • 1.3k views
    • 4 replies
    • 763 views
    • 0 replies
    • 378 views
    • 0 replies
    • 336 views
  2. WTS WARR

• 8 replies
    • 1k views
    • 1 reply
    • 587 views
  3. WTS 85 lvl

• 1 reply
    • 335 views
    • 0 replies
    • 528 views
    • 0 replies
    • 381 views
    • 0 replies
    • 338 views
    • 2 replies
    • 653 views
    • 0 replies
    • 326 views
  4. WTS

• 0 replies
    • 308 views
    • 1 reply
    • 756 views
  5. Kupujem

• 1 reply
    • 411 views
    • 1 reply
    • 436 views
    • 0 replies
    • 229 views
  6. Wts prazan wotlk acc

• 0 replies
    • 244 views
    • 0 replies
    • 439 views
  7. WTT/S x2 accounta

• 6 replies
    • 1.2k views
  8. WTS ACC

• 0 replies
    • 273 views
  9. WTS ACC

• 0 replies
    • 238 views
  10. WTB ACC

• 3 replies
    • 814 views
  11. WTB Imba account

• 7 replies
    • 1.2k views
    • 4 replies
    • 705 views

• Topics

• pa nisam, ali tako su ga predstavili nanu im njihovu, čak su i godine u kojima se odvijaju sezone valjda dovoljno "razvučene".
    • Internet je naravno već otišao korak dalje 🙂 inače sam ja to provalio pre dva dana kad smo bili u nekoj priči i triger reč je bila "trošak" :)) ja kao "treba videti koliki je trošak" i ono pljas, uzmi kredit 🙂 za ovo što nude nisam siguran da mogu da tuže jer je to verovatno u Viber pravilima sa kojima su se ljudi usaglasili, ali potencijalno je ovde banka u problemu jer nije dodala one disclamere kako je kreditiranje trošak i košta itd itd.   Inače, da budemo malo više u duhu topica, ako je neko razmatrao gde bi sa viškom para od ovih IT-jevaca, Yettel ima zanimljivu ponudu za štednju ako niko nema šta pametnije: Samo u decembru oročena dinarska štednja po ekstra kamati od 5,50% Štednja oročena na 12 meseci, a kao da nije. U slučaju da ti se promene planovi i odlučiš da štednju prekineš pre vremena, budi bez brige, mi igramo fer – kamata u slučaju prevremenog razoročenja ti ostaje. Požuri ponuda traje do 31.12.2025. I ako je istina što kažu, kad god da raskineš štednju dobijaš pripis te kamate.
    • hahaha, razumem te, ja sam to isto uradio doduše na tv-u, u opcijama imaš mogućnost da isključiš svetlo sa logoa, ali svetlo sa ledice pored ne možeš i onda to noću sija kao da mi neko usmerio lampu u glavu :)) tako da sam to rešio i ja izolirkom 🙂
    • odlično je ovih par komada iz epizode kad nije bio toliko deb'o 🙂 možda su imali nade u NBA da neće biti pravi lala, ali su brzo shvatili da su se zeznuli :)) a inače pola ovih dodavanja ne vidim ja gde je lopta a kamoli ovi na terenu.
    • @Lucky e dobro je kuciste skroz, ali mi nije jasno sto su na predjem delu stavili stavili malu belu lampicu pri vrhu koje me samo zraci...ali tu je crna izolirka mrzelo me da vadim kabl 🙂   
  • Create New...