Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS MoP acc.

• 0 replies
    • 572 views
  2. wts wow MoP acc

• 0 replies
    • 531 views
    • 0 replies
    • 655 views
  3. WTB WoW MoP acc

• 0 replies
    • 464 views
    • 0 replies
    • 526 views
    • 0 replies
    • 748 views
    • 0 replies
    • 642 views
  4. WTS Acc 2x90 placen WoD

• 0 replies
    • 597 views
    • 0 replies
    • 669 views
  5. WTB

• 0 replies
    • 604 views
    • 0 replies
    • 485 views
    • 0 replies
    • 582 views
    • 2 replies
    • 1.1k views
  6. WTB spectral tigra

• 0 replies
    • 569 views
  7. wts acc 4 lvl 90

• 0 replies
    • 501 views
    • 0 replies
    • 866 views
    • 0 replies
    • 781 views
    • 0 replies
    • 502 views
    • 0 replies
    • 580 views
    • 0 replies
    • 532 views
    • 0 replies
    • 526 views
    • 0 replies
    • 715 views
    • 0 replies
    • 748 views
  8. WTS Warrior i Rogue

• 0 replies
    • 548 views
    • 0 replies
    • 728 views

• Topics

• da, da, standardna fora 🙂 neki Lego naslov, da ne lupim sad koji je bio potreban da jailbreakuješ Switch, a moguće čak i PS4, sad ne mogu ni da se setim. Doduše ne sećam se slučaja da je naslov sa jedne platforme bio potreban za drugu, kao u ovom slučaju - sa PS4 na PS5. ali ako ima compatibility mogu da dele ključeve i voila!
    • apsolutno se slažem, ali je kod tih malih prelaza baš izražen rng - ovi veći prelazi makar imaju više traka itd.  na primer prošlog leta sam dva puta išao preko Šida - jednom tipa jul drugi put avgust, baš neka špic vremena.  Prvi put, red na Šidu nisam ni blizu graničnog prelaza, op nazad i gore na sever na neki od onih manjih prelaza prema Cro sad ne znam ni kako se više zove ali ih ima nekoliko, svaki je bio prazan. U povratku nazad preko Šida, iz Cro nema žive duše, kod nas opet red nepregledan. Drugi put na Šidu nema nikog, samo kamioni koje moraš da obiđeš da bi došao do prelaza. Povratak isto, nikog.
    • A paz ovo sada 🙂 https://www.ign.com/articles/physical-copies-of-largely-forgotten-star-wars-racing-game-are-selling-for-hundreds-on-ebay-following-reports-the-title-allows-you-to-jailbreak-ps5  
    • I tamo je bilo po 6-7 automobila u 4 kolone, sveukupno 20min na obe. Drugari su u to vreme bili na Batrovcu, malo preko 1h sa EU papirima. Posle njih je krenuo kolaps (oko 9 ujutru). Šid je nekih 30-40 minuta duža vožnja, ali mi to draže nego da sedim u masi vozila.
    • Bio sam prosle godine na svetoj zemlji, pa sam ih vidjao brda ali imam samo jednu sliku. Generalno mi se cini da je poenta da budes poseban i pokazes da imas da bacis brda para, isti mi je utisak da nije toliko ogroman, posebno sto je (ne vidi se ceo) skoro identicne velicine kao minivan koji smo vozili 
  • Create New...