Jump to content

WoW Accounts

Prodaja/Kupovina

Pravila postovanja u WoW oglasima

Da biste čitali oglase u ovom delu foruma morate biti registrovani član foruma (Validating i Guest grupe NE MOGU videti topice u ovom forumu). 

Da biste mogli da postujete svoje oglase u ovom delu foruma morate biti članovi grupe "Level 2" i više (Level 3, Level 4...) ili član neke od legacy grupa (Members, Moderators, Admin...). 

Registracijom na forum korisnici postaju "Level 1". Članovi Level 1 grupe NE MOGU postovati u okviru ovog foruma ali mogu bez ograničenja čitati topice. Članovi Level 1 grupe su svi novoregistrovani članovi foruma i oni automatski postaju članovi Level 2 grupe kada skupe 20 postova.

Ako krenete da spamujete i na drugi način zloupotrebljavate postovanje da biste u kratkom roku nakupili broj postova za potrebe kačenja oglasa, bićete suspendovani.

Za ostala pravila foruma pročitajte sticky topic(e).

5,716 topics in this forum

1. WTS/T wow/d3

• 0 replies
    • 463 views
    • 0 replies
    • 468 views
    • 0 replies
    • 551 views
    • 0 replies
    • 509 views
    • 0 replies
    • 652 views
    • 0 replies
    • 820 views
    • 0 replies
    • 697 views
    • 0 replies
    • 661 views
    • 0 replies
    • 956 views
    • 0 replies
    • 664 views
    • 3 replies
    • 1k views
  2. WTS Paladin

• 0 replies
    • 623 views
    • 0 replies
    • 637 views
  3. WTS 566 disco priest

• 0 replies
    • 598 views
  4. Undead Monk

• 0 replies
    • 668 views
  5. WTS dobar account

• 0 replies
    • 666 views
    • 0 replies
    • 745 views
    • 0 replies
    • 551 views
    • 0 replies
    • 464 views
  6. Prodajem WoW Account

• 0 replies
    • 678 views
    • 0 replies
    • 623 views
  7. WoW Acc 3x 90 lvl

• 0 replies
    • 647 views
    • 0 replies
    • 545 views
  8. WTS WoW Account

• 0 replies
    • 924 views
    • 0 replies
    • 667 views

• Topics

• @mladenq mislm da je već bilo dsikusije, dakle ja sam čudak koji ide u bioskop kad izađe film koji mu se gleda, i imam uzak krug približno čudnih prijatelja sa kojima se često uklopim oko toga :D Nemoj se čuditi, već iskroisti to ovde da znaš šta vredi otići i pogledati, a šta čekati stirming/torent, a šta preskočiti :D Obession je oborio neki uvrnuti rekord još od IT-ja ili tako nečeg kao jedini film kome je zarada/poseta JEBENO RASLA iz nedelje u nedelju nešto zaredom, nemam pojma tačno, tako da je moguće da će još neko vreme da "muze" bioskope, mislim da je moj, ja bih tako radio :D Svakako naći ćeš mane neke u stilu Lakija, čak bih ja istakao da nije bilo potrbe onako mlao pred kraj trvijaliztovati/banlizovati sistem ispunjava želja u tom svetu (ja bih onako probao više da to ostane "grounded" i mističnije, ali štagod) ali stvarno je kvalitetan, stražan, na momente uvrnuto smešan, i veoma poučan film koji maksimalno preporučujem. Ima neke preklapanja i paralele sa Substance, kao i klasičnim "majmunska šapa", "pazi šta želiš" klišeima. Dobar je i Hi Men, samo mnogo glup, sa dosta Marvel Humora i neozibljnosti, nekom to smeta, meni ne jer je to jebeni Hi Mend misim. Ok je skroz. NIje Tila Film prerušen, nije bait'n'switch, stvarno je Adamov/Hi menov. Man at arms je crnac, ali dobar crnac, Tila nije debela femistkinja već pička i po, dobro je :D
    • Dal' ovde ili u avio saobraćaj, ajd možda ovde ipak je povezano sa putovanjima: Komentar se pojavio ispod objave koju je Wizz Air pre dva dana objavio na mreži X povodom izmena pravilnika koje su otvorile pitanje budućnosti baze ove avio-kompanije u Beogradu. „Zaštitite konkurenciju. Zaštitite povezanost. Zaštitite izbor potrošača. Pozivamo vlasti Srbije da ponište mere osmišljene da nezakonito primoraju Wizz Air da napusti Beograd i da poštuju svoje međunarodne obaveze“, navela je kompanija. Podsećamo, izmene Pravilnika o izdavanju odobrenja stranom avio-prevozniku za obavljanje međunarodnog javnog avio-prevoza sa Republikom Srbijom, koje je krajem marta usvojio Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije, otvorile su pitanje budućnosti baze Wizz Air-a u Beogradu, jedine baze strane avio-kompanije u Srbiji. U vazduhoplovnoj industriji posebnu pažnju izazvala je odredba koja se odnosi na letove stranih prevoznika, a prema ranijim navodima portala Aero.rs među zaposlenima u beogradskoj bazi pojavila se zabrinutost zbog mogućih posledica novih pravila. Reagujući na izmene, Wizz Air je saopštio da vlasti Srbije pokušavaju da ga istisnu sa tržišta i primoraju da od novembra 2026. godine obustavi bazne operacije u Beogradu.  Izgleda da otkad nismo sa Orbanom nismo baš ni drugari sa Mađarskom :)) Obrni okreni uvek se prelomi na kraju na običnom čoveku aka putniku.
    • Ovo dosta podseća na onu propalu superligu u fudbalu ili kako su je nazvali što su svi pristupili pa vrlo brzo istupili 🙂 ali za razliku od toga deluje da će ovo zaista da se organizuje. Živo me zanima kako će se poklopiti sa Evroligom, i da li će, i da li će uopšte biti prostora u kalendaru da se ubace i ova dva takmičenja i neke lige bez briga lokalne i ABA liga i šta god još tu bude. Na kraju, Garbahosa je otkrio i ono što navijače najviše zanima – precizan plan i datum kada bi nova liga trebalo da ugleda svetlost dana. Kao što je ranije najavio zamenik komesara NBA lige Mark Tejtum, početak ambicioznog projekta projektovan je za oktobar 2027. godine. Prema tom planu, jedno direktno mesto biće rezervisano za šampiona FIBA Lige šampiona iz sezone 2026/27. Preostala tri mesta dodeljivala bi se kroz visokozahtevni kvalifikacioni turnir na kraju sezone, na kojem bi učestvovali šampioni nacionalnih liga. Ova sportska meritokratija trebalo bi da vrati poljuljanu vrednost domaćim prvenstvima, koja su trenutno potpuno obezvređena zatvorenim modelom Evrolige. Garbahosa je razgovor završio prilično direktnom porukom, istakavši da su pregovori u toku, ali da projekat ima svoj jasan put i da će startovati u oktobru 2027. godine – sa Evroligom ili bez nje.
    • obsession me je privukao još trejlerom pre tipa 6 meseci u bioskopu, neobičan trejler totalno i od tad mi je na radaru i sve čekam da se pojavi dobra kopija da odgledam. doduše čitao sam neku recenziju gde rekoše da nije nešto, ali vidim da ima dobru ocenu svakako ću ga pogledati ali i tad su pohvalili glavnu glumicu tako da mi je to dodatni plus. bio je neki cross-promo ovoga i over your dead body pa kao ajde da vidim na šta liči, verovatno ne bih ni ispratio da postoji film da nije tog momenta. Pa kad smo imali Barbihajmer ili kako se beše zvaše što da ne! zaključno sa juče i dalje se nije pojavila dobra kopija 😞 spiking of kopije mala trivia, vidim ja Masters of the Universe se pojavio, daj da vidim dal ima nekih sidera/ličera, kad ono ima neki tipa 2000 njih nije CAM, rek'o vidi procurelo kao i Mortal Kombat 2 što je, kliknem, kreće neki užaš kad pogledam, ono "Master of the Universe" tj. ovo - https://www.imdb.com/title/tt41087705/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_3_nm_3_in_1_q_master of the universe Pohvala ekipi što je smislila način da se nakači na hajp filma, nadam se i da su nešto zaradili :))
    • @Lucky bukvalno nisi normalan sto gledas tog perkinsa @millanče je l' izaslo to na internetima, ispratih da je jak hajp, ali kad god proverih, snimka bez
  • Create New...