-
Topics
-
Ako mislimo na isti snimak (a mislim da mislimo!), to su neki likovi u novoj ladi onoj, relativno star snimak i nema veze sa ovom "epidemijom" voznje u suprotnom smeru koja je aktuelna u poslednjih mesec dana recimo. Edit: evo ga link https://www.instagram.com/reel/DW3JW_HgTgB/?igsh=N29tM2w2eTlwbHR0
-
PR odeljenje Tesle - u kul slika, daj da okačimo ovu gde lik ide i mopom čisti patos u prvom planu :))
-
ovo podseća na onu cancelovanu seriju sa onom debeljuškastom što uleće da spašava biznis prodaje maple sirupa, samo je ovde med 🙂
-
Akčuly, skrinšot prepiske i potvrda operatera da taj i taj broj (od koga potiče poruka) pripada tom i tom licu (sad i prepaid brojevi moraju da se registruju na vlasnika) jeste dovoljan dokaz za krivično delo, pitaj advokata.
-
Meni je zanimljivo da su ovog što su ga ubrzano procesuirali osudili na osnovu snimka - ja sam mislio da se kod nas snimak u ovakvim situacijama ne može koristiti, mada opet verovatno sam pogrešno mislio jer onda ne bi bio problem ona nedostajuća 2 minuta snimka sa naplatne rampe sa onim SNS likom pre koju godinu 😞 onda je tu ipak samo pitanje toga što panduri ne rade svoj posao. i da ih izvali, jer ako neko stvarno daje 500e po kilometru onda hajde da idemo da nije toliko glup da kači sa naloga ime_prezime_dva_slova_grada_odakle_je :))
-